Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών ΤΕΒΑ στην Ανατολική Αττική

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Κοινωνική Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής υλοποιεί το Πρόγραμμα Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, το οποίο χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ) και το Υπουργείο Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

 

Το Πρόγραμμα αφορά τη διανομή τροφίμων και βασικών υλικών αγαθών σε δικαιούχους, οι οποίοι είναι αποκλειστικά ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), και έχουν κάνει τροποποίηση της αίτησης τους, ώστε να είναι δικαιούμενοι και του προγράμματος «Επισιτιστικής και  Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής  Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

 

Στην Κοινωνική Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής, της οποίας επικεφαλής εταίρος είναι ο Δήμος Σαρωνικού, συμμετέχουν συνολικά 13 Δήμοι και συγκεκριμένα οι Δήμοι: Σαρωνικού, Αχαρνών, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Διονύσου, Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαραθώνος, Μαρκοπούλου, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας-Πικερμίου, Σπάτων-Αρτέμιδος, Ωρωπού.

 

Στο Δήμο Λαυρεωτικής η διανομή θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023 στο πάρκινγκ δίπλα από τον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου από τις 08:30 το πρωί.

 

Παρακαλούνται οι δικαιούχοι, για να αποφευχθεί ο συνωστισμός, να προσέρχονται την  ώρα που τους υποδεικνύεται κατά την ενημέρωση τους, για την καλύτερη και πιο γρήγορη εξυπηρέτησή τους.

 

Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι: Κρέας Χοιρινό, Βόειο, Κοτόπουλο, Μήλα, Πατάτες, Τυρί Φέτα, Ελαιόλαδο, Φακές, Φασόλια, Αλεύρι, Ζάχαρη, Συμπυκνωμένος Χυμός Τομάτας, Γάλα Εβαπορέ, Ρύζι, Ζυμαρικά, Υγρό Γενικής Χρήσης, Υγρό Πιάτων, Σκόνη Πλυντηρίου, Οδοντόκρεμα, Σαμπουάν, Αφρόλουτρο.

 

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την Αστυνομική τους Ταυτότητα για τους ημεδαπούς ή το Διαβατήριο για τους αλλοδαπούς. Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο  ή  μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα θα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο προσκομίζοντας εξουσιοδότηση θεωρημένη με το γνήσιο της υπογραφής ή εκδοθείσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση gov.gr.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ