Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Διανομή σχολικών από το Δήμο Βριλησσίων

Δημοσιεύθηκε

στις


Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βριλησσίων, απεύθυνε ανοικτό κάλεσμα σε όλους  τους δημότες με σκοπό την συγκέντρωση σχολικών ειδών, σε μία προσπάθεια κάλυψης αναγκών των οικονομικά αδύναμων οικογενειών του Δήμου.
Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών έγινε την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου και το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 09.00- 13.00 καθώς και 18.00 – 21.00 το βράδυ, στην πλατεία Αναλήψεως .
Επώνυμα ή ανώνυμα, μεγάλοι και μικροί μας συμπολίτες, επιχειρήσεις, το  Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου , εργαζόμενοι του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, μέλη της Λέσχης Φιλίας, μέλη της νέας Διοίκησης, καθώς και μέλη της απερχόμενης Διοίκησης του Δήμου μας, αλλά και πολίτες που προσήλθαν από άλλους δήμους, έδειξαν το αλληλέγγυο πρόσωπό τους και στάθηκαν συμπαραστάτες αυτής της προσπάθειας.  
Προσέφεραν είδη όπως τσάντες, τετράδια, μολύβια, γόμες, ξύστρες, στυλό, κασετίνες, είδη ζωγραφικής κ.ά.  
Το σύνολο των σχολικών αντικειμένων που συγκεντρώθηκαν είναι 2.614 τεμ. συν ένα γραφείο μελέτης.  Ήδη έχει αρχίσει η διανομή των σχολικών ειδών στις οικογένειες, δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Η διάθεση των συγκεντρωμένων ειδών θα πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους 2014-2015.
Η συγκέντρωση σχολικών ειδών, συνεχίζεται για όλη τη σχολική χρονιά, καθημερινά στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Λ.
Πεντέλης 62 και ώρες 9.00-15.00. Οι ανάγκες των μαθητών Δημοτικού-Γυμνασίου και Λυκείου δεν τελειώνουν ποτέ, γι’ αυτό και η πιο μικρή προσφορά είναι πολύ σημαντική για να μπορούν οι μικροί συμπολίτες μας να ανταποκρίνονται με αισιοδοξία στις σχολικές τους ανάγκες.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ