Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής γενικά

Διανεμήθηκαν 30 τόνοι ροδάκινων σε έξι δήμους

Δημοσιεύθηκε

στις


Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση διανομής και παραλαβής 30.625 τόνων ροδάκινων στους ωφελούμενους του επιχειρησιακού προγράμματος Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής 2014-2020/ΤΕΒΑ από την Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα και τους συνεργαζόμενους εταίρους.
Η διάθεση των φρούτων έγινε στους δικαιούχους συνολικά έξι Δήμων και δύο Ιερών Μητροπόλεων. Η παράδοση των προϊόντων πραγματοποιήθηκε σε πέντε διαφορετικά σημεία και με μεγάλη συμμετοχή εκ μέρους των δικαιούχων.
Εντωμεταξύ, σήμερα το πρωί 800 κιλά φρούτων παραδόθηκαν στους πρόσφυγες του καταυλισμού του Ελαιώνα, σε συνεργασία με τους Δήμους Ν. Ηρακλείου και Ν. Ιωνίας, παρουσία του Δημάρχου Ν. Ηρακλείου κ. Νίκου Μπάμπαλου, για τις ανάγκες σίτισης των προσφύγων. Η εν λόγω ποσότητα διατέθηκε από προϊόντα που περίσσεψαν από τη διανομή στους δήμους της Περιφέρειας, έπειτα από πρωτοβουλία του κ. Μπάμπαλου. Η επόμενη φάση του προγράμματος διανομής φρέσκων προϊόντων θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.
Σε σχετική δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Γιώργος Καραμέρος σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους εργαζόμενους στους εταίρους των συμπράξεων για την πολύ καλή συνεργασία στην πρώτη φάση του προγράμματος. Επιλέξαμε να διανείμουμε τα προϊόντα αρχές Σεπτεμβρίου και όχι μέσα Αυγούστου. Θεωρούμε ότι αξιοποιήσαμε προς όφελος των πολιτών αυτή την πρώτη φάση του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο σωστό χρόνο και με λειτουργικό τρόπο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ