Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Διαδικτυακή ημερίδα του ευρωπαϊκού προγράμματος EU-VET CARE

Δημοσιεύθηκε

στις

Το Ινστιτούτο Prolepsis σας προσκαλεί στην ενημερωτική εκδήλωση EU-VET CARE – Ενίσχυση δεξιοτήτων για τη βελτίωση της φροντίδας υγείας παιδιών μεταναστών/προσφύγων και ασυνόδευτων ανηλίκων, την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021, 11:00 – 14:00.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος “EU-VET CARE – Strengthening capacities for better health care to refugee and migrant children” σε συνεργασία με τον οργανισμό Faros.

Στη διαδικτυακή Ημερίδα θα παρουσιαστούν τα ερευνητικά ευρήματα, τα εκπαιδευτικά εργαλεία και η ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος EU-VET CARE. Στη συνέχεια, θα παρουσιαστεί ο Οδηγός και οι προτεινόμενες κατευθυντήριες γραμμές που δημιουργήθηκαν για παρόχους συνεχιζόμενης εκπαίδευσης και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς. Παράλληλα, θα συζητηθούν θέματα αναφορικά με τις συνθήκες που βιώνουν τα παιδιά μεταναστών/προσφύγων και οι ασυνόδευτοι ανήλικοι στην Ελλάδα, την ψυχική τους υγεία, καθώς και η εμπειρία φορέων από την παροχή υπηρεσιών σε ασυνόδευτα ανήλικα.

Στον σύνδεσμο Agenda_ EU-VETCARE_Infoday μπορείτε να βρείτε το προκαταρκτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το EU-VET CARE είναι διαθέσιμες εδώ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Ζoom.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στους συμμετέχοντες που επιθυμούν θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ