Ελάτε στην παρέα μας

Αμαρουσίου

Διήμερο με αγορές και ψυχαγωγία στο Μαρούσι (photos)

Δημοσιεύθηκε

στις


Ένα διήμερο διαφορετικό από τα άλλα απόλαυσαν οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου Αμαρουσίου που βρέθηκαν το διήμερο 1 και 2 Νοεμβρίου στην πόλη και απόλαυσαν την ψυχαγωγική ατμόσφαιρα που συνέθεσε το Family Weekend, οι εκδηλώσεις που διοργάνωσαν ο Δήμος Αμαρουσίου και ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου με την ευκαιρία και της λειτουργίας των καταστημάτων τη συγκεκριμένη Κυριακή. Κοντά στον εμπορικό κόσμο και στους επισκέπτες του κέντρου της πόλης βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, που συνομίλησε με τους καταστηματάρχες και καταναλωτές και μοιράστηκε την ατμόσφαιρα «γιορτής».  Στην επίσκεψή του στο κέντρο της πόλης τον Δήμαρχο συνόδευαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου κ. Γιάννης Νικολαράκος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αντιπρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου κ. Νίκος Πέππας, και εκπρόσωποι του εμπορικού κόσμου.

Ο κ.  Πατούλης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που βλέπουμε ότι ο κόσμος αγκάλιασε το Family Weekend και επέλεξε το Μαρούσι για τις αγορές του και την ψυχαγωγία του. Θέλουμε το όμορφο ανακαινισμένο εμπορικό μας κέντρο να είναι ζωντανό και να είναι φιλικό προς τις οικογένειες και τους επισκέπτες της πόλης μας. Δήμος και Εμπορικός Σύλλογος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με πρωτοβουλίες και δράσεις όπως αυτή την αγορά της πόλης και να προσφέρουμε διεξόδους ψυχαγωγίας και ανάπαυλας στους επισκέπτες που επιλέγουν το Μαρούσι για να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους».
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Family Weekend, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη προσέλευση επισκεπτών, παιδιά κάθε ηλικίας και οι οικογένειες τους, είχαν την ευκαιρία να περάσουν ευχάριστα και δημιουργικά συμμετέχοντας σε μία ποικιλία από δρώμενα όπως βόλτες και γνωριμία με τα άλογα της Ελληνικής Εταιρίας Θεραπευτικής Ιππασίας, show αγαπημένων ηρώων των παιδιών και κατασκευές αερομοντελισμού από τους Προσκόπους Αμαρουσίου. Συντροφιά κράτησαν στους επισκέπτες και τα χορευτικά δρώμενα ευρωπαϊκών και λάτιν χορών από τη Σχολή Χορού Latina Loca σε σημεία της πόλης, όπως και η ζωντανή μουσική από την Κρήτη με κεράσματα και δωρεάν διανομές γλυκισμάτων από τα καταστήματα της πόλης.

Επίσης, σε εξέλιξη στη διάρκεια του διημέρου ήταν και δράσεις όπως η συγκέντρωση παιχνιδιών και σχολικών ειδών με τη συνεργασία του Συλλόγου Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα», ενώ στον μικρό παιδότοπο στην πλατεία Αγίας Λαύρας τα παιδιά διασκέδασαν στην πίστα χορού με φωτορυθμικά, έβγαλαν φωτογραφίες με τους αγαπημένους τους ήρωες στον ειδικά διαμορφωμένο φωτογραφικό θάλαμο, έκαναν facepainting, κατασκεύασαν τα δικά τους μπαλόνια και έλαβαν δωράκια.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αμαρουσίου πλαισίωσε τις ψυχαγωγικές εκδηλώσεις με εκπτώσεις και προσφορές προς τους καταναλωτές με την ευκαιρία της έναρξης από 1 έως 10 Νοεμβρίου του δεκαημέρου προσφορών.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ