Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δίνουν χαμόγελα με βιβλία και παχνίδια

Δημοσιεύθηκε

στις


Η αγάπη, η χαρά, η προσφορά είναι αξίες που μπορούν να καλλιεργηθούν και να ενισχυθούν από μικρή ηλικία. Σ’αυτό το πλαίσιο ο Δήμος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη προάγοντας τη σημασία του αλτρουισμού, συλλέγει δώρα , παιχνίδια ή βιβλία για τα παιδιά των οικονομικά αδύναμων οικογενειών της πόλης.Η συγκεκριμένη δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 12 Δεκεμβρίου στο Village Shopping & More (Θηβών & Π. Ράλλη). Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το παιδί και οι ανάγκες του αποτελούν για εμάς προτεραιότητα σε όλες τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης. Στη δύσκολη εποχή που ζούμε παροτρύνουμε και ευαισθητοποιούμε μικρούς και μεγάλους να προσφέρουν χαρά μέσα από απλές συμβολικές κινήσεις.
Η προσφορά προς τους άλλους αναπτύσσεται, καλλιεργείται και μαθαίνεται από νωρίς. Είναι σημαντικό για τα παιδιά μας να κατανοήσουν την αξία της αμοιβαιότητας και να τους δώσουμε την ευκαιρία να πυροδοτήσουν το χαμόγελο στα χείλη και άλλων παιδιών. Αυτά τα Χριστούγεννα ας γεμίσουμε το σάκο μας με παιχνίδια ή βιβλία και ας γίνουμε ο Αη Βασίλης για τους μικρούς μας φίλους!»
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα βιβλία ή παιχνίδια μπορεί να έχουν χρησιμοποιηθεί αλλά για να δοθούν πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ