Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2026
10.7 C
Athens
Δευτέρα, 9 Μαρτίου, 2026

    Δήμος Χαλανδρίου: Διανομή τροφίμων στον καταυλισμό των Ρομά λόγω καραντίνας

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε

    Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης διένειμε στον καταυλισμό των Ρομά η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Χαλανδρίου παρουσία των αντιδημάρχων Κοινωνικής Πολιτικής Κώστα Ευθυμίου, Διοικητικών Υπηρεσιών Σέργιου Γκάκα και των διαμεσολαβητριών του Κέντρου Κοινότητας Ρομά.

    Η διανομή ακολούθησε την επιβολή από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας αυστηρού lockdown στον καταυλισμό, κατόπιν αιτήματος του δημάρχου Χαλανδρίου Σίμου Ρούσσου και εφόσον είχαν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού στα μοριακά τεστ που διενήργησε ο Δήμος.

    Στο πλαίσιο αυτό ο Δήμος Χαλανδρίου και η Περιφέρεια Αττικής επιφορτίζονται με την παροχή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους κατοίκους του καταυλισμού, όπως και με τη συνδρομή των χρονίως πασχόντων.

    Σημειώνεται τέλος ότι στο πλαίσιο των δράσεων αποτροπής διασποράς του κορονοϊού ο Δήμος Χαλανδρίου διενήργησε ήδη απολύμανση στην παιδική χαρά της οδού Χαραυγής που βρίσκεται κοντά στον καταυλισμό.

     

     [banner id=”143729″]

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ