Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας: Προσφορά δώρων στα παιδιά που έχουν ανάγκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Εντυπωσιακή ήταν για μία ακόμη φορά η ανταπόκριση των πολιτών, στο κάλεσμα του Δήμου μας και του “Όλοι Μαζί Μπορούμε “, για συγκέντρωση Χριστουγεννιάτικων δώρων, για τα παιδιά οικογενειών της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας που το έχουν ανάγκη.

Όλοι μαζί καταφέραμε να «κατακλύσουμε» τον ισόγειο χώρο του Δημαρχείου της πόλης μας με δεκάδες κούτες, με παιχνίδια, παιδικά βιβλία και ότι άλλο μπορεί να ονειρευτεί αυτές τις γιορτινές μέρες, το κάθε παιδί!

Σε αυτή την ξεχωριστή και όμορφη δράση παρευρέθηκαν το πρωί του Σαββάτου 10 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Προαγωγής της Δημ. Υγείας Σπύρος Μπερδέσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Προσχολικής Αγωγής & Αναπτυξιακής Πολιτικής Θάνος Λέκκας, ο Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Χρήστος Κοπελούσος, η σύμβουλος της Κοινότητας Νέας Χαλκηδόνας Χαρά Δαρσακλή, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γιώργος Σαραντόπουλος, μέλη των Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Νέας Φιλαδέλφειας, καθώς και πολλά ακόμη στελέχη της δημοτικής αρχής και του Δήμου.

Ήδη τα δώρα συσκευάζονται από τους εργαζόμενους των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου, ώστε ο «Αη Βασίλης» να τα μοιράσει τις επόμενες ημέρες στα παιδιά των συμπολιτών μας που είναι εγγεγραμμένοι στις κοινωνικές δομές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ