Ελάτε στην παρέα μας

Κερατσινίου - Δραπετσώνας

Δήμος Κερατσινίου – Δραπετσώνας: Κοινωνικές δράσεις στήριξης των ευάλωτων δημοτών

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δήμος Κερατσινίου-Δραπετσώνας με στόχο την ουσιαστική υποστήριξη των ευάλωτων πολιτών, συνεχίζει τις κοινωνικές του δράσεις ενόψει εορτών και προσφέρει υλική βοήθεια σε άπορους συνδημότες. Η δράση αυτή του Δήμου, έλαβε χώρα στο παλιό εργοστάσιο Καχραμάνογλου όπου τηρήθηκαν απαρέγκλιτα όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Εκατοντάδες συνδημότες οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη οικονομικού κατάσταση, αδυνατώντας να εξασφαλίσουν τα απολύτως απαραίτητα είχαν την δυνατότητα μέσα από αυτή την δράση να προμηθευτούν είδη πρώτης ανάγκης και διαβίωσης, με σκοπό να ανακουφιστούν εκείνοι και οι οικογένειες τους έστω και κατ’ ελάχιστον ενόψει των εορτών.

Ταυτόχρονα, συνεχίζονται οι προγραμματισμένες και οι έκτακτες διανομές του κοινωνικού παντοπωλείου στο πλαίσιο της στήριξης των ευάλωτων συνδημοτών , ενώ για το αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται ακόμη περισσότερες δράσεις με αφορμή και τις εορτές των Χριστουγέννων.

Προτεραιότητα του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας αποτελεί η έμπρακτη στήριξη των αδυνάμων και πάντοτε με σεβασμό και ενσυναίσθηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης τους.

Η αλληλεγγύη είναι ο μόνος δρόμος στην ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ