Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Βόλος: 40χρονη επιτέθηκε με ψαλίδι σε σύζυγο και γιο έπειτα από καβγά

Δημοσιεύθηκε

στις

Μετά από καταγγελία των θυμάτων ακολούθησε σύλληψη της δράστιδος

Ακόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στον Βόλο, όταν 40χρονη επιτέθηκε με ψαλίδι πρώτα στον σύζυγό της και έπειτα στον γιο της, κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, όταν η μητέρα μετά από καβγά που είχε με τον σύζυγο και τον γιο της, πήρε ένα ψαλίδι και τους τραυμάτισε ελαφρά στην πλάτη και στην κοιλιά.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος άντρας διαπληκτίστηκε με την 40χρονη λόγω προσωπικών διαφορών, στο επεισόδιο παρενέβη ο 21χρονος γιος, που πήρε το μέρος του πατέρα και η μητέρα, πάνω στην ένταση, άρπαξε ένα ψαλίδι και τους τραυμάτισε ελαφρά στην πλάτη και στην κοιλιά αντίστοιχα.

Πατέρας και γιος πήγαν στο Νοσοκομείο, αλλά δεν έλαβαν καν ιατρικό πιστοποιητικό, ενώ κατήγγειλαν τη γυναίκα στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, η γυναίκα συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο, αλλά ζήτησε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της, αφέθηκε ελεύθερη και θα δικαστεί την Παρασκευή.

Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας με την κατηγορία της ελαφράς σωματικής βλάβης κατά συρροή και παραπέμφθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου όπου ζήτησε αναβολή για να προετοιμάσει την υπεράσπισή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της κατέθεσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική της δίωξη, σε αντίθεση με τον 21χρονο γιο, που θέλει να διωχθεί η μητέρα του.

Τελικά δόθηκε αναβολή, η δίκη προγραμματίστηκε για σήμερα Παρασκευή.

Πηγή: cnn.gr

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ