Ελάτε στην παρέα μας

ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Βασιλική Μελέτη: “Δεν αρκεί να δηλώνουμε φιλόζωοι, πρέπει να το αποδεικνύουμε καθημερινά”

Δημοσιεύθηκε

στις

Η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη “Δημιουργία Αλληλεγγύη” απηύθυνε χαιρετισμό στην κοπή της πίτας της ΦΕΝΙ

Το Σάββατο 2 Μαρτίου, η Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας (Φ.Ε.Ν.Ι.) πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, παρουσία πλήθους μελών και φίλων της.
Παρούσα και η υποψήφια δημοτική σύμβουλος, κα Βασιλική Μελέτη, η οποία, εκπροσωπώντας τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία – Αλληλεγγύη», Παναγιώτη Μανούρη, έκοψε κομμάτι πίτας και απηύθυνε χαιρετισμό: «Για την παράταξη «Δημιουργία – Αλληλεγγύη» και τον Παναγιώτη Μανούρη, η φιλοζωία είναι συστατικό του σύγχρονου μας πολιτισμού. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε μια έξυπνη πόλη, όπως οραματιζόμαστε τη Νέα Ιωνία του αύριο, που δεν θα δίνει την πρέπουσα σημασία στα ζώα που «συγκατοικούν» μαζί μας στις γειτονιές της.
Δεν αρκεί να δηλώνουμε φιλόζωοι, πρέπει να το αποδεικνύουμε καθημερινά στην πράξη, ακόμα κι αν τα ζώα, για τα οποία, βρισκόμαστε σήμερα εδώ, δεν έχουν δικαίωμα ψήφου. Έχουμε όμως εμείς και μπορούμε να δώσουμε λύσεις, προκρίνοντας στρατηγικές και σχεδιασμούς, που περιλαμβάνουν χώρους φιλοξενίας, κτηνιατρική φροντίδα, στειρώσεις, εμβολιασμούς, ακόμα και τις πρωτοποριακές συσκευές ανακύκλωσης που ήδη εγκαθίστανται σε ορισμένους δήμους και δίνουν ως επιβράβευση για κάθε συσκευασία που ανακυκλώνουν οι πολίτες ένα δωρεάν γεύμα για τα αδέσποτα.
Ο πολιτικός πολιτισμός μας κρίνεται καθημερινά στην πράξη από τη συμπεριφορά μας στα ζώα, που δικαιούνται τη φροντίδα μας και εμείς με ευαισθησία οφείλουμε να τους την προσφέρουμε. Κλείνοντας, ευχαριστούμε τόσο την Πρόεδρο όσο και το ΔΣ της ΦΕΝΙ για την πρόσκληση στην όμορφη αυτή εκδήλωση και ευχόμαστε μια δυναμική χρονιά σε όλους».
Κομμάτια πίτας έκοψαν επίσης και ευχήθηκαν: Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, η Πρόεδρος της Φ.Ε.Ν.Ι. κ. Στέλλα Κόκοτζη, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Βασιλική Μελέτη, η Γραμματέας του Συνδέσμου Αλαγιωτών και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη «Δύναμη προοπτικής» κ. Γκέλλυ Σακκαλόγλου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Χρήστος Αναμουρλόγλου, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Ιωνία, Νέα Άποψη-21ος αιώνας» κ. Αθανάσιος Αποστολόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Ευθύμιος Παπαμαργαρίτης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με την παράταξη «Ανεξάρτητη Αυτοδιοίκηση Αττικής» κ. Ηλίας Κόκκαλης, ο Γραμματέας του Συλλόγου Ηπειρωτών Ν. Ιωνίας «Άπειρος Γαία» και της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών κ. Γιάννης Βέλλης και ο Πρόεδρος του ΠΑΚΕΠΟ κ. Χρήστος Μακαρώνης.
Η βραδιά έκλεισε με ανταλλαγές ευχών και πλούσιο μουσικό πρόγραμμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ