Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Βία κατά των γυναικών: Ενημέρωση από το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Χαλανδρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

“Η βία κατά των γυναικών είναι ίσως η πιο επαίσχυντη παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων: Δεν κάνει διαχωρισμό μεταξύ συνόρων, πολιτισμών ή πλούτου. Όσο συνεχίζεται, δεν μπορούμε να ισχυριζόμαστε ότι κάνουμε ουσιαστική πρόοδο προς την ισότητα, την ανάπτυξη και την ειρήνη”. (4η Παγκόσμια Διάσκεψη Γυναικών στο Πεκίνο).
25 Νοεμβρίου 2015… 1 στις 3 γυναίκες εξακολουθεί να πέφτει θύμα σωματικής ή σεξουαλικής βίας και παρά την αυξανόμενη διεθνή προσοχή στο ζήτημα, τα επίπεδα της βίας κατά των γυναικών παραμένουν απαράδεκτα υψηλά, περιλαμβάνοντας ενδοοικογενειακή βία, βιασμούς, ακρωτηριασμούς γεννητικών οργάνων, καταναγκαστικούς γάμους και trafficking.
Την ημέρα αυτή, τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου θα βρίσκονται στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου (stand πλησίον ΚΕΠ), από τις 10:00 έως τις 13:00, ενημερώνοντας τους πολίτες και διαθέτοντας έντυπο υλικό των υπηρεσιών του Κέντρου.

Μην ξεχνάτε την εφημερίδα ‘ΧΤΥΠΟΣ’. Κυκλοφορεί από το Σάββατο στα περίπτερα της Αθήνας και του Πειραιά.Με αποκλειστικές ειδήσεις ρεπορτάζ και άρθρα. Επίσης, με μεγάλες χρήσιμες προσφορές και δώρα.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ