Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Α.Γ.Σ. Ανατολή: Το μήνυμα για το θάνατο του Π. Βλασσά

Δημοσιεύθηκε

στις

Συλληπτήριο μήνυμα για την απώλεια του Αντιδημάρχου Νέας Ιωνίας Παναγιώτη Βλασσά εξέδωσε ο Α.Γ.Σ. Ανατολή.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: “Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ εκφράζοντας τα συναισθήματα και όλων των μελών του, δηλώνει την βαθύτατη θλίψη του για τον αιφνίδιο θάνατο του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ν. Ιωνίας και Προέδρου του Κέντρου Πρόληψης «ΙΡΙΔΑ» ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΣΣΑ, ο οποίος απεβίωσε σήμερα Τετάρτη 31 Μαρτίου, υποκύπτοντας στον COVID 19.

Ο Παναγιώτης Βλασσάς ήταν ο άνθρωπος που είχε αφιερώσει τη ζωή του στα «κοινά» του Δήμου Ν. Ιωνίας, εκλεγόμενος Δημοτικός Σύμβουλος από το 1990. Διετέλεσε επανειλημμένα Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής – Προστασίας του Δήμου, προσφέροντας τις επιστημονικές ιατρικές του γνώσεις, και ασκώντας τα καθήκοντά του με ήθος, ευγένεια, σεμνότητα και αγάπη προς τους Δημότες. Υπήρξε ο ιδρυτικός Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου του Δήμου Ν. Ιωνίας με την επωνυμία «Κέντρο Πρόληψης – ΙΡΙΔΑ», το οποίο διοίκησε μέχρι και τις τελευταίες ημέρες προ του θανάτου του.

Ο Σύλλογός μας έχει ένα λόγο ακόμη να πενθεί τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΒΛΑΣΣΑ, καθ’ όσον για πολλά χρόνια πρόσφερε τις ιατρικές του υπηρεσίες, ως γιατρός των αγώνων δρόμου, τους οποίους διοργανώναμε για όλα τα σχολεία του Δήμου. Όσοι έτυχαν να συνεργαστούν με τον Παναγιώτη Βλασσά έχουν πάντοτε να λένε ότι κοσμούσε τα έδρανα των Δημοτικών Συμβουλίων και κάθε επιτροπή και θέση την οποία του εμπιστεύονταν.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Θα του είμαστε πάντοτε ευγνώμονες.”

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ