Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2026
17.1 C
Athens
Τετάρτη, 4 Μαρτίου, 2026

    «Έφυγε» ο δάσκαλος – πρότυπο του Περιστερίου

    Αποθήκευση δημοσίευσης
    Αποθηκεύθηκε


    Την απώλεια του Κώστα Παπλωματά θρηνεί η εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και γενικότερα η κοινωνία του Περιστερίου, καθώς ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιστερίου “Έλλη Αλεξίου” έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Δευτέρας 19 Ιανουαρίου σε τροχαίο δυστύχημα.
    Όπως αναφέρουν άνθρωποι που τον γνώριζαν ήταν ο δάσκαλος που αγωνίστηκε αδιάκοπα για τα δικαιώματα εκπαιδευτικών και μαθητών και συντόνιζε όλους τους δίκαιους αγώνες για μια καλύτερη εκπαίδευση στο Περιστέρι και την Ελλάδα.
    Ήταν ιδιαίτερα αγαπητός όχι μόνο στον κλάδο των εκπαιδευτικών, αλλά σε ολόκληρη την κοινωνία του Περιστερίου, αφού ανέπτυξε ισχυρούς δεσμούς με τους μαθητές του, υπερασπίστηκε το δικαίωμα στη μόρφωση των παιδιών της εργατικής τάξης. Βρέθηκε στην πρώτη γραμμή στους κοινωνικούς αγώνες που αναπτύχθηκαν για τα λαϊκά προβλήματα.

    ΑΡΘΡΑ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    Παρακαλούμε, εισάγετε το σχόλιό σας!
    Παρακαλούμε, εισάγετε το όνομά σας

    ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ