Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Ένα όμορφο καλοκαίρι για εκατοντάδες παιδιά

Δημοσιεύθηκε

στις



Ολοκληρώθηκε το Καλοκαιρινό Camp, το οποίο διοργανώθηκε από το Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Παπάγου – Χολαργού.
Στο πρόγραμμα το οποίο ξεκίνησε αμέσως μετά τη λήξη του σχολικού έτους, συμμετείχαν συνολικά 467 παιδιά, 213  από τη Δημοτική Κοινότητα Παπάγου και 254 από Δημοτική Κοινότητα Χολαργού.
Κατά τη διάρκειά του πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω δραστηριότητες: Ποδόσφαιρο, Τένις, Στίβος, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Beach Volley, Χόκεϊ επί χόρτου, Ξιφασκία, Tae Kwon Do, Ενόργανη Γυμναστική, Αεροβική Γυμναστική, Ακροβατική Γυμναστική, Παραδοσιακοί και Μοντέρνοι Χοροί,  Σκάκι, Δημιουργικό Παιχνίδι, Θεατρική Αγωγή, Μουσική, Περιβαλλοντική Εκπαίδευση και για πρώτη φορά Κολύμβηση στη θάλασσα και συγκεκριμένα στην παραλία του Σχινιά.
Χώροι διεξαγωγής των δραστηριοτήτων ήταν όλες οι Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Δήμου, καθώς και τα Γυμναστήρια των σχολείων.
Στο πρόγραμμα εργάστηκαν εθελοντικά: Ο γιατρός κ. Γεώργιος Τζανιδάκης, προσωπικό των Αθλητικών Συλλόγων Α.Σ. Παπάγου, Κ.Ο. Χολαργού, Α.Κ.Ο. ΑΡΗ Χολαργού, Α.Π.Ο. ΑΡΗ Χολαργού, Γ.Α.Σ. Χολαργού, Α.Σ. “ΤΕΥΚΡΟΣ”, Α.Π.Ο. ΑΙΓΛΗ Παπάγου, ο Τάσος Ευστρατίου (Tae Kwon Do Παπάγου), το AquaΒirth (κολύμβηση), η Σχολή Αναβρύτων (χόκεϊ).
Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π. κ. Μιχάλης Τράκας και τα μέλη του Δ.Σ., ευχαριστούν όλους όσους συμμετείχαν στο πρόγραμμα του Καλοκαιρινού Camp 2015, τους εθελοντές, και το προσωπικό του Δ.Ο.Π.Α.Π.  και εύχονται σε όλους Καλό Καλοκαίρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ