Ελάτε στην παρέα μας

Βριλησσίων

Ένα μεγάλο Χαμόγελο για τον Ανδρέα Γιαννόπουλο

Δημοσιεύθηκε

στις


Η Αντιδημαρχία Παιδείας και Εθελοντισμού σε συνεργασία με το ΄Χαμόγελο του Παιδιού΄ και τους μαθητές του 5ου Δημοτικού Σχολείου, οργάνωσε μια εκδήλωση-αφιέρωμα στον εμπνευστή του ‘Χαμόγελου’ Ανδρέα Γιαννόπουλο.
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου, παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βριλησσίων κ. Μανιατογιάννης, ο πρόεδρος του ‘Χαμόγελου του Παιδιού΄ κ. Γιαννόπουλος, η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Εθελοντισμού κ.Χαντζάρα, ο αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Πολίτης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λύτρας, η πρόεδρος της Α΄ Σχολικής Επιτροπής κ. Παρασκευοπούλου, ο πρόεδρος της 2ης Σχολικής επιτροπής κ. Εγκολφόπουλος και ο δημ. σύμβουλος κ. Φυκίρης.
Ο Δήμαρχος, αφού συνεχάρη τον κ. Γιαννόπουλο για το σημαντικό έργο που επιτελεί το ΄Χαμόγελο του Παιδιού΄, τοποθέτησε στο σχολείο την πλακέτα που αναφέρει ότι το 5ο Δημοτικό Σχολείο, ήταν το σχολείο φοίτησης του μικρού Ανδρέα. Ιδιαίτερα συγκινητικά ήταν η στιγμή που οι συμμαθητές του Ανδρέα παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και με την παρουσία τους τίμησαν τον απόντα συμμαθητή τους, φωνάζοντας όλοι μαζί ‘παρών’!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ