Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Έδωσαν ραντεβού του χρόνου στο Αλεποχώρι

Δημοσιεύθηκε

στις


Η λήξη των τριών φετινών κατασκηνωτικών προγραμμάτων για τους μικρούς φίλους του Δήμου Νέας Ιωνίας, εορτάσθηκε με μια επιτυχημένη εκδήλωση στο θεατράκι της κατασκήνωσης του Δήμου, στο Αλεποχώρι.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης,  τα  παιδιά που φιλοξενήθηκαν την τρίτη κατασκηνωτική περίοδο, παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Πλούτος» του Αριστοφάνη. Η εκδήλωση πέραν του θεατρικού δρώμενου με το οποίο ξεκίνησε, περιελάμβανε και άλλες δραστηριότητες όπως χορούς και τραγούδια από τα παιδιά και έκλεισε με γεύμα καθώς και πάρτι με μουσική έως αργά…
Στα φετινά κατασκηνωτικά προγράμματα του Δήμου συμμετείχαν 640 παιδιά. Το προσωπικό που απασχολήθηκε για τη λειτουργία της κατασκήνωσης ήταν 20 άτομα και για την υλοποίηση των κατασκηνωτικού προγραμμάτων αξιοποιήθηκαν 93 άτομα (75 ομαδάρχες και 18 κοινοτάρχες).
Το πρόγραμμα της κατασκήνωσης περιελάμβανε καθημερινά πλήθος δραστηριοτήτων μεταξύ των οποίων και:
– Ομαδικές εκδηλώσεις (πρωτότυπα κατασκευαστικά παιχνίδια, παιχνίδια στο δάσος, σκηνικά δρώμενα, βραδιές μεταμφίεσης, προβολή ταινιών, θεατρικό παιχνίδι και διάφορες περιβαλλοντικές δράσεις)
– Αθλητικές εκδηλώσεις (κολύμβηση, χάντμπωλ, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, βόλεϊ, στίβος, πινγκ πονγκ, beach volley)
– Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες (Μουσικοχορευτικές βραδιές, beach party, διαγωνισμός τραγουδιού, καραόκε, χορού, ζωγραφική, κατασκευές από οικολογικά υλικά, χειροτεχνίες)
Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία κατασκηνωτική περίοδος, η οποία θα έχει διάρκεια από  3 έως 15 Αυγούστου, θα φιλοξενήσει τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου Νέας Ιωνίας.
«Στόχος της Δημοτικής Αρχής παρά τη δύσκολη περίοδο που διανύει η χώρα μας και η Τοπική Αυτοδιοίκηση, είναι η ευχάριστη και ασφαλής απασχόληση των φιλοξενούμενων παιδιών του Δήμου μας αλλά και η συνεχής βελτίωση και αναβάθμιση της κατασκήνωσης» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ