Ελάτε στην παρέα μας

Κοινωνία

Άρωμα Χίου στο Χαϊδάρι

Δημοσιεύθηκε

στις


Τον νέο Δήμαρχο της πόλης του Χαϊδαρίου Μιχάλη Σελέκο επισκέφθηκαν η Πρόεδρος Μαρία Μπρή, η Γραμματέας του Συλλόγου Ειρήνη Λυμπουσάκη και Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Πυργούσων Αττικής «ΤΟ ΠΥΡΓΙ ΧΙΟΥ» και του ευχήθηκαν η παρουσία του στον δημαρχιακό θώκο να είναι δημιουργική.
Η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ φιλικό κλίμα και συμφώνησαν ότι ο πολιτισμός και η παράδοση είναι το πολυτιμότερο αγαθό και ευελπιστούν σε εποικοδομητική συνεργασία και των δύο πλευρών. Συζήτησαν για διάφορες εκδηλώσεις του Συλλόγου και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος θα βοηθήσει με όσες δυνατότητες έχει, όπως φυσικά και τους άλλους συλλόγους. Επεσήμανε πάντως ο Δήμαρχος ότι η πόρτα του θα είναι ανοιχτή και θα αντιμετωπίζει ίσα όλους τους Δημότες.
 Οι Πυργούσοι προσέφεραν στον Δήμαρχο λικέρ Μαστίχας, το βιβλίο του συλλόγου «ΕΝΑ ΚΕΙΜΗΛΙΟ το ΠΥΡΓΙ ΤΗΣ ΧΙΟΥ» και μία αφίσα από τη ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ (ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ).
Ο Δήμαρχος Μιχάλης Σελέκος ευχαρίστησε τους Πυργούσους (Χιώτες) και τους υποσχέθηκε την υλοποίηση του μνημείου τους μιας και ήταν από τους πρώτους κατοίκους του Χαϊδαρίου, τους προέτρεψε δε να κρατήσουν όπως κρατούν τους συνδετικούς κρίκους μεταξύ τους! «Είσαστε» είπε, «Σύλλογος ενός χωριού,αλλά πολυπληθής, με μεγάλη εμβέλεια και με σημαντική παρουσία στα δρώμενα της πόλης του Χαϊδαρίου και όχι μόνο.»

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ