Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Φωτιά στον Κολωνό: Διασωληνωμένος 5χρονος που βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του – Συνελήφθη ο πατέρας του

Δημοσιεύθηκε

στις

Διασωληνωμένος βρίσκεται αυτή τη στιγμή 5χρονος που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα από φωτιά σε σπίτι στον Κολωνό, ενώ ο πατέρας του συνελήφθη.

Ειδικότερα, το βράδυ της Κυριακής ξέσπασε πυρκαγιά σε διαμέρισμα 2ου ορόφου επί της οδού Αλκυόνης στον Κολωνό, όπου διαμένει η οικογένεια με τα τρία ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 5, 7 και 12 ετών.

Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία έσπευσε και έσβησε τη φωτιά με 15 πυροσβέστες και 5 οχήματα.

Για τον 5χρονο που απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, σημειώνεται ότι ένας από τους γείτονες έσπευσε πρώτος να τον βοηθήσει, κάνοντάς του μαλάξεις μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και να το μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Τα άλλα δυο ανήλικα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» για προληπτικούς λόγους, εξαιτίας των αναθυμιάσεων.

 

Συνελήφθη ο πατέρας του 5χρονου

Ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε ότι βρισκόταν εντός του διαμερίσματος και επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ήταν σε κατάσταση μέθης.

O πατέρας που είχε κληθεί σε κατάθεση συνελήφθη σήμερα το πρωί για παραμέληση ανηλίκου.

Το παιδί νοσηλεύεται διασωληνωμένο στη ΜΕΘ με την κατάστασή του να θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη. Έχει πολυοργανική ανεπάρκεια και η επαναφορά του κρίνεται κρίσιμη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ένα θαύμα.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ