Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

ΣΥΡΙΖΑ: Η ομάδα “κρούσης” του Στέφανου Κασσελάκη

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα εποχή ξεκινά στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογική νίκη του Στέφανου Κασσελάκη με τη νέα ομάδα κρούσης να σχηματίζεται.

Όπως έγινε γνωστό, με απόφαση του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης. Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN, υπάρχουν δύσκολα θέματα που πρέπει να λύσει ο κ. Κασσελάκης για τις θέσεις που θα λάβουν τα στελέχη του κόμματος. Καθώς ο ίδιος δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, θα πρέπει να επιλέξει τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδας με τον Σωκράτη Φάμελλο εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να παραμένει στη θέση του.

Στη θέση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του κόμματος το όνομα του Νάσου Ηλιόπουλου παραμένει ερωτηματικό, καθώς ακόμα δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του (ήταν εκ των στενότερων συνεργατών της Έφης Αχτσιόγλου). Ο Νίκος Παππάς δύσκολα θα φύγει από αυτό το πόστο καθώς πλέον αποτελεί έναν εκ των «στρατηγών» του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ και η Θεοδώρα Τζάκρη έχει σταθεί στο πλευρό του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή της εκλογικής μάχης.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ