Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συνελήφθη 17χρονος για την επίθεση στον Γ. Βαρουφάκη – Τ. Θεοδωρικάκος: «Ταυτοποιήθηκαν οι αναρχικοί που τον χτύπησαν»

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Κρατικής Ασφάλειας ένας 17χρονος που φέρεται ότι συμμετείχε στην επίθεση σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά τρία άτομα και αναμένεται η σύλληψη και των άλλων δύο.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 17χρονος συνελήφθη στο Μαρούσι, κινείται στον αντιεξουσιαστικό χώρο και έχει απασχολήσει τις αρχές για συμμετοχή σε επεισόδια.

Τ. Θεοδωρικάκος: «Ταυτοποιήθηκαν οι αναρχικοί που χτύπησαν τον Βαρουφάκη»

Την ταυτοποίηση των δραστών της επίθεσης σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη, σχολίασε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, αναφέροντας ότι η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για αναρχικούς «όσο και αν αυτή δεν βολεύει κάποιους».

Συγκεκριμένα ο κ. Θεοδωρικάκος, σε ανάρτηση του στο Twitter, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ομάδα αναρχικών που ταυτοποιήθηκε από της ΕΛ.ΑΣ., οι δράστες της επίθεσης στον προεδρο του ΜΕΡΑ25 Γιάνη Βαρουφάκη. Αυτή είναι η αλήθεια όσο και αν δεν βολεύει κάποιους…».

Γ. Βαρουφάκης: Αναρρώνω. Ο τραυματισμός μου να εξιχνιαστεί από τη Δικαιοσύνη

«Τώρα θρηνούμε τους 57 νεκρούς των Τεμπών. Η νεολαία είναι στους δρόμους για να φέρει ένα καλύτερο αύριο στη χώρα. Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω» αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter ο γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης.

Επίσης, o Γ. Βαρουφάκης ζητά ο τραυματισμός του να εξιχνιαστεί από τη Δικαιοσύνη και προσθέτει: «Έως τότε, η κυβέρνηση να πάψει την αποπροσανατολιστική σπέκουλα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ