Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Συνελήφθη ο 45χρονος βιαστής του Παλαιού Φαλήρου

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη το πρωί ο 45χρονος βιαστής που έδρασε στο Παλαιό Φάληρο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Καλό μήνα. Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο» έγραψε στην ανάρτησή του στο twitter ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο δράστης βίασε μια 34χρονη γυναίκα και είχε αποπειραθεί να βιάσει στην ίδια περιοχή άλλη μια γυναίκα ηλικίας 24 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αλβανική αστυνομία εντόπισε και συνέλαβε τον 45χρονο στις 2:30 τα ξημερώματα – καθώς είχε διαφύγει στη γείτονα χώρα – και τον μετέφερε άμεσα στα σύνορα, όπου παραδόθηκε στα χέρια των Ελλήνων αστυνομικών που βρίσκονταν εκεί ως σύνδεσμος.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί μετέφεραν τον κρατούμενο στην Αθήνα και πλέον κρατείται στη ΓΑΔΑ μέχρι να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Όπως προέκυψε τις τελευταίες ημέρες έπειτα από έρευνα, ο 45χρονος δεν είναι άγνωστος ούτε στις αρχές της Αλβανίας και δεν αποκλείεται να κατηγορηθεί και για άλλα αδικήματα στη γειτονική χώρα.

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ