Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Στην φυλακή οι κατηγορούμενοι για τον βιασμό 15χρονου στο Ίλιον

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη φυλακή οδηγούνται οι τρεις από τους τέσσερις ανήλικους κατηγορούμενους για τον ομαδικό βιασμό συνομήλικου τους στο Ίλιον.

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκαν σήμερα οι 4 από τους 6 ανηλίκους κατηγορούμενους για τον ομαδικό βιασμό 15χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, οι τρεις εξ αυτών κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ ο τέταρτος δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη για λίγες ημέρες.

Οι υπόλοιποι δύο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη.

Το χρονικό

Οι βιασμοί γίνονταν σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο Ίλιον, με τους ανήλικους δράστες να κάνουν άγριο bullying στον συμμαθητή τους για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Σοκάρουν όσα αποκάλυψε ο 15χρονος όταν βρήκε το θάρρος να αποκαλύψει όσα βίωσε.

«Κάποια παιδιά φαίνονται σε αυτό το βίντεο, δεν φαίνονται όλα… Με τα χέρια του, τα έχει ακουμπήσει πάνω στο κεφάλι μου για να με κρατάει στην ουσία. Δε με κρατάει από τη μούρη, απλά με κρατάει πάνω έτσι για να μη φύγω».

Για τουλάχιστον ένα μήνα κρατούσαν με τη βία και βασάνιζαν τον 15χορνο σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στη δυτική αττική, κοντά στην περιοχή που μένουν οι δράστες.

Ένας από τους κατηγορούμενους μαθητές αποκάλυψε στην αστυνομία ότι ο 15χρονος δεν ήταν το μοναδικό θύμα. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον συμμαθητή μου. Αυτό το περιστατικό το αρχίσαμε πριν τρεις μήνες, το έχουνε πάθει διάφορα άτομα από την παρέα. Μέσα σε αυτούς είμαι και εγώ, και πριν και μετά το βίντεο. Καταλαβαίνω το λάθος μου, κάτι που δεν μπορούσα να καταλάβω όλο αυτό το διάστημα».

Άλλος κατηγορούμενος υποστήριξε: «Το κάναμε για πλάκα. Το βλέπαμε σε ταινίες και φαινόταν ωραίο».

Οι κάτοικοι της γειτονιάς σχεδόν κάθε απόγευμα έβλεπαν την παρέα των νεαρών να επισκέπτεται το ερειπωμένο σπίτι. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί τι συνέβαινε μέσα.

Ήθελαν να γυρίσουν βίντεο κλίπ

Ένας άλλος από την παρέα των ανήλικων βιντεοσκοπούσε το αποτρόπαιο σκηνικό και φέρεται να έδειχνε το υλικό στο σχολείο.

Όλοι στην παρέα των ανηλίκων άκουγαν τραπ. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε απόψε το Mega, έγραφαν στίχους βασισμένους στο βιασμό και λέγεται ότι αυτή την κτηνώδη πράξη τους ήθελαν να την κάνουν τραγούδι και βίντεο κλιπ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ