Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Σεπόλια: Με 2.000 ευρώ μπήκε στη φυλακή ο παιδοβιαστής Μίχος -Θα προαυλίζεται με την Πισπιρίγκου η μητέρα της 12χρονης

Δημοσιεύθηκε

στις

O 53χρονος παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος «προσπαθεί» να προσαρμοστεί στις φυλακές ωστόσο φαίνεται πως πήγε προετοιμασμένος, καθώς έφερε πάνω του πάρα πολλά χρήματα.

Ο παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος προσπάθησε να κάνει τη ζωή του πιο εύκολη στη φυλακή των Γρεβενών με σχεδόν 2.000 ευρώ, όμως προσγειώθηκε απότομα στην πραγματικότητα.

Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι μόλις εντόπισαν τα χρήματα τα μετέφεραν στο λογιστήριο της φυλακής, όπως προβλέπει ο κανονισμός, και του έδωσαν μάρκες για να μπορεί να συντηρείται μέσα στην πτέρυγά του. Οι μάρκες αυτές αντιστοιχούν σε 100 ευρώ την εβδομάδα.

Πρώην κρατούμενος που αποφυλακίστηκε πρόσφατα εξήγησε, μιλώντας στο star, πώς το χρήμα διευκολύνει τη ζωή των κρατουμένων, αναφέροντας ότι δεν αποκλείεται ο Μίχος να έχει κάνει γνωστό στους συγκρατούμενούς του ότι έχει χρήματα. «Αν κάποιος έχει χρήματα μπορεί να το σφυρίξει στους παλιούς», είπε χαρακτηριστικά.

Είπε, επίσης, ότι το πρώτο πράγμα που κοιτούν να πάρουν οι κρατούμενοι μέσα στη φυλακή, παράνομα, είναι κινητό τηλέφωνο. «Μπορεί για παράδειγμα ας πούμε να πάρω ναρκωτικές ουσίες από κάποιον μέσα στη φυλακή και μετά να του γράφω δέκα εβδομάδες σούπερ μάρκετ», προσέθεσε.

Ο Ηλίας Μίχος μέσα σε 10 ημέρες έχει αλλάξει δύο φορές κελί και πλέον βρίσκεται μαζί με έναν κρατούμενο που έχει επίσης κατηγορηθεί για βιασμούς. Οι αλλαγές αυτές έγιναν για λόγους ασφαλείας, ενώ ακόμα δεν του επιτρέπεται να έχει επισκεπτήριο.

Ένας συγκρατούμενός του αναφέρει: «Είναι μαζεμένος, δεν λέει πολλά. Προαυλίζεται κανονικά. Μιλάει διαρκώς στο τηλέφωνο με την τηλεκάρτα.»

Από την άλλη, η μητέρα της 12χρονης που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού περιμένει την απόφαση για την αίτηση αποφυλάκισής της και μέχρι να βγει η απόφαση η 37χρονη παραμένει απομονωμένη.

Από την ερχόμενη εβδομάδα ωστόσο η μητέρα της 12χρονη θα προαυλίζεται μαζί με τη Ρούλα Πισπιρίγκου, καθώς βρίσκονται στον ίδιο χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ