Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Οι 4 νέες αποφάσεις ΣΥΡΙΖΑ: Νέα πρόσωπα στην εκστρατεία, όρια στις τηλεοπτικές εμφανίσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Ριζικές αλλαγές επιθυμεί να κάνει το Εκτελεστικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο για τις νέες εκλογές 2023. Όλα όσα αποφάσισε.

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ, όπου ελήφθησαν οι αποφάσεις για το πώς θα πορευθεί το κόμμα μέχρι τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Μεταξύ άλλων συγκροτείται μια εκλογική επιτροπή που θα αποτελείται από νεότερα στελέχη που θα πλαισιώνουν τον Αλέξη Τσίπρα και θα πρωταγωνιστούν στις δράσεις.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, τη νέα προεκλογική εκστρατεία, αναμένεται να τρέχουν οι: Νίκος Φαραντούρης, Ευάγγελος Αποστολάκης, Διονύσης Τεμπονέρας, Διάνα Βουτυράκου, Έφη Αχτσιόγλου, Αλέξης Χαρίτσης, Νάσος Ηλιόπουλος, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Κώστας Ζαχαριάδης, Όλγα Γεροβασίλη, Πόπη Τσαπανίδου.

Το διευρυμένο Εκτελεστικό Γραφείο (μαζί με τον εκλογικό σχεδιασμό) θα βρίσκεται σε διαρκή συνεδρίαση, είτε με φυσική παρουσία είτε με τηλεδιάσκεψη. Συγκροτείται, επίσης, οργανωτική επιτροπή εκλογικού αγώνα που θα βρίσκεται σε επαφή με τις τοπικές οργανώσεις, ενώ θα χρεωθούν εκλογικές περιφέρειες με στόχο την επαναπροσέγγιση των ψηφοφόρων που έκαναν άλλη επιλογή στις πρόσφατες εκλογές.

Συγκροτείται, παράλληλα, μια εκλογική επιτροπή που θα αποτελείται από νεότερα στελέχη που θα πλαισιώνουν τον πρόεδρο Αλέξη Τσίπρα και θα πρωταγωνιστούν στις δράσεις του κόμματος. Τέλος, το γραφείο Τύπου θα ορίζει τις εμφανίσεις στα κανάλια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ