Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Νέες καταγγελίες από μητέρες για την Κιβωτό του Κόσμου: «Έχω χρόνια να δω τα παιδιά μου»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σωρεία καταγγελιών για την Κιβωτό του Κόσμου. Μητέρες καταγγέλουν ότι για χρόνια δεν τους επιτρεπόταν να επικοινωνούν με τα παιδιά τους.

Νέες καταγγελίες από γονείς οι οποίοι ισχυρίζονται ότι δεν τους άφηναν να επικοινωνήσουν με τα παιδιά τους στη δομή του Βόλου.

Η Κατερίνα από την Πάτρα ανέφερε στην ιστοσελίδας gegonota.news πως δεν έχει δει τα παιδιά της ούτε σε φωτογραφία τα τελευταία 5 χρόνια. Τα δύο παιδιά, ηλικίας 11 και 13,5 ετών, μεταφέρθηκαν από τα Ιωάννινα στον Βόλο. Το οικογενειακό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωναν τα παιδιά ήταν ακατάλληλο και με εισαγγελική παραγγελία μεταφέρθηκαν στην Κιβωτό.

«Έγιναν λάθη, τεράστια λάθη, αλλά δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να τα βλέπω ή να τα ακούω. Τα παιδιά μου βρίσκονται στον Βόλο και είναι το μόνο που ξέρω. Κάθε μέρα τηλεφωνώ στην δομή του Βόλου για να μιλήσω με τα παιδιά, μου λένε πως θα με καλέσουν πίσω και κανείς δεν επικοινωνεί μαζί μου. Έχω να ακούσω χρόνια τη φωνή τους», είπε η μητέρα και προσθέτει: «Με έχουν αποκόψει από τα παιδιά»

Η Αφροδίτη, 40 ετών σήμερα, ήταν πρωταγωνίστρια σε μια υπόθεση που είχε συγκλονίσει τη Βόρειο Ελλάδα πριν από 6 χρόνια. Το παιδί της μεγάλωσε στη δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Κολωνό και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον Βόλο. Και εκείνη καταγγέλλει πως δεν της επιτρέπουν να επισκεφθεί την δομή για να συναντήσει το παιδί της, για το οποίο η μητέρα του είναι ένα άγνωστο πρόσωπο.

«Ακούω για το κλουβί στο Διμήνι που έβαζαν τιμωρία τα παιδιά και τρέμω μήπως είναι το δικό μου, αλλά δεν με αφήνουν να πάω, όπως δεν με άφηναν να του μιλάω στο τηλέφωνο» υποστηρίζει.

Κιβωτός του Κόσμου: Σκισμένα τιμολόγια στους κάδους σκουπιδιών έξω από τη δομή της Καλαμάτας

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή η Εισαγγελία του Βόλου διέταξε προκαταρκτική για την δομή της Κιβωτού του Κόσμου στον Βόλο, μετά την καταγγελία που αφορά σε ασέλγεια σε βάρος ενός παιδιού και σε κακοποιήσεις με χρήση βίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ