Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Νέα Φιλαδέλφεια: Συνελήφθησαν άλλοι πέντε Κροάτες χούλιγκαν στην Ηγουμενίτσα, προσπαθούσαν να διαφύγουν στην Ιταλία

Δημοσιεύθηκε

στις

Στη σύλληψη πέντε ακόμα Κροατών χούλιγκαν που φέρεται να συμμετείχαν στα επεισόδια έξω από την OPAP Arena το βράδυ της Δευτέρας (7/8) προχώρησαν χθες το βράδυ στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας.

Πρόκειται για άτομα ηλικίας 25, 41,29, 25 και 31 ετών που φέρεται να ανήκουν στην φάλαγγα των Κροατών που έφτασαν οδικώς στην χώρα μας και ξεκίνησαν τα επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο 29χρονος φίλος της «Ένωσης».

Οι συλλήψεις έρχονται την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 29χρονου με πολλαπλές μαχαιριές.

Οι Κροάτες προσπαθούσαν να διαφύγουν στην Ιταλία

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε εντός του επιβατικού λιμένα Εξωτερικού Ηγουμενίτσας σε άτομα που επρόκειτο να ταξιδέψουν με Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο με προορισμό το λιμάνι Μπάρι Ιταλίας διαπιστώθηκε ότι οι ανωτέρω δεν μπόρεσαν να δικαιολογήσουν επαρκώς τον λόγο και την διάρκεια παραμονής τους στη χώρα και επιπλέον δήλωσαν πως έκαναν διακοπές στην Ελλάδα και επιστρέφουν στη χώρα τους χωρίς να κατέχουν αποσκευές.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής «οι ανωτέρω αλλοδαποί κρίθηκαν ύποπτοι για πιθανή συμμετοχή τους στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο πλαίσιο του αγώνα ΑΕΚ – Δυναμό Ζάγκρεμπ, ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και παραδόθηκαν σε αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου προσαχθούν στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας».

Οι 94 συλληφθέντες περνούν σήμερα (09/08) το «κατώφλι» του εισαγγελέα

Σήμερα (09/08), θα οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα οι 94 συλληφθέντες για τα φονικά επεισόδια, εις βάρος των οποίων αναμένεται να ασκηθούν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, κατά πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ