Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Νέα υπόθεση φρίκης: 41χρονος και οι συγγενείς του κρατούσαν φυλακισμένη γυναίκα, τη βίαζαν και την εξέδιδαν

Δημοσιεύθηκε

στις

Μια φρικιαστική υπόθεση εμπορίας ανθρώπων – με θύμα μία 46χρονη από τη Γερμανία – αποκαλύφθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη: Ένας άνδρας και οι συγγενείς του την κακοποιούσαν, την εξέδιδαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ είχαν στήσει και απάτη εις βάρος των συγγενών της για να του παίρνουν τα χρήματα.

Περίπου 3,5 χρόνια φαίνεται πως κράτησε ο «εφιάλτης» για μια 46χρονη γυναίκα, την οποία ένας 41χρονος εξέδιδε σε διάφορα άτομα σε περιοχές της Γερμανίας, της Αθήνας αλλά και της Θεσσαλίας, ενώ δεν την άφηνε να φύγει με σκοπό να παίρνει τα χρήματα.

Για την υπόθεση, σύμφωνα με το voria, σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απάτη σε βάρος οκτώ ημεδαπών ηλικίας 41 (άντρας), 37 (γυναίκα), 46 (άντρας), 61 (άντρας), 55 (γυναίκα), 52 (άντρας), 65 (γυναίκα) και 40 (γυναίκα) ετών.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Απρίλιο του 2020 ο 41χρονος, ήδη κρατούμενος για πράξεις εμπορίας ανθρώπων σε βάρος της 46χρονης, η οποία είχε επαναπατριστεί, κατάφερε να έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της και απειλώντας την την εξανάγκασε να μεταβεί σε οικία συγγενικών του προσώπων.

Το χρονικό

Η 46χρονη παρέμεινε για ένα μήνα στο σπίτι στη Γερμανία, χωρίς να μπορεί να φύγει, ενώ ήταν διαρκώς φρουρούμενη από τα συγγενικά πρόσωπα του 41χρονου (37χρονη, 46χρονο, 61χρονο και 55χρονη), δεχόμενη παράλληλα απειλές χρήσης βίας και απειλές κατά της ζωής της.

Επιπλέον, καθ’ όλο το χρονικό διάστημα, η 37χρονη έχοντας στην κατοχή της το κινητό της παθούσας – και προσποιούμενη την 46χρονη – έστελνε μηνύματα σε φιλικά της πρόσωπα και δήλωνε ψευδώς ότι έχει ανάγκη διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία και ελάμβανε η ίδια.

Στη συνέχεια ο 61χρονος, κατόπιν συνεννόησης με τον 41χρονο, μετέφερε αεροπορικώς την γυναίκα στην Αθήνα, όπου την παρέδωσε στον 52χρονο συνεργό τους, ο οποίος αρχικά την βίαζε καθημερινά, ενώ στη συνέχεια την μετέφερε σε οίκους ανοχής, όπου η 46χρονη αναγκαζόταν να εκδίδεται με το σύνολο των χρημάτων να καταλήγουν στον 52χρονο και την 65χρονη.

Στις αρχές του 2021, ο 52χρονος μετέφερε τη 46χρονη σε περιοχή της Θεσσαλίας, όπου από κοινού με την 40χρονη την εξανάγκαζαν με την απειλή, αλλά και με τη χρήση βίας να πραγματοποιεί ερωτικά ραντεβού με πελάτες σε διάφορα διαμερίσματα στην ευρύτερη περιοχή, τα οποία κανόνιζε ο ίδιος μέσω αγγελιών που είχε αναρτήσει σε πλήθος ιστοσελίδων του διαδικτύου.

Επιπλέον, ο 52χρονος, έχοντας στη κατοχή του το κινητό τηλέφωνο της παθούσας, έστελνε μηνύματα σε φιλικό της πρόσωπο, όπου προσποιούμενος την παθούσα δήλωνε ψευδώς ότι έχει ανάγκη διάφορα χρηματικά ποσά, τα οποία παραλάμβανε ο ίδιος.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ