Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Νέα «υπόθεση Κολωνού»: Πώς δρούσε το κύκλωμα μαστροπείας – Τουλάχιστον 4 τα θύματα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο 33χρονος μέσω της 31χρονης ήρθε σε επαφή τις δύο ανήλικες και προθυμοποιήθηκε να τις βοηθήσει ώστε να βρίσκουν πλούσιους πελάτες.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκεται νέο κύκλωμα μαστροπείας ανηλίκων στην Αττική, που δρούσε από το 2022.

«Εγκέφαλος» μία 31χρονη,  με το όνομα «Λορένα», που εξωθούσε στην πορνεία τουλάχιστον τέσσερις ανήλικες.

Σήμερα, δύο από τα κορίτσια που εκμεταλλευόταν το κύκλωμα είναι ηλικίας 15 και 17 ετών. Όταν, όμως, ξεκίνησε τη δράση του το κύκλωμα ήταν ηλικίας 13 και 15 ετών.

Η 31χρονη τους έκλεινε ραντεβού, έναντι 100 ευρώ.

Ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος φέρεται να είναι μία γυναίκα, που αρχικά είχε πλησιάσει τη μία κοπέλα, που ήταν στο φιλικό της περιβάλλον. Μετά, πλησίασε και τη δεύτερη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN.

Η γυναίκα ήταν εκείνη που έκλεινε τα ραντεβού, έναντι 100 ευρώ, σε κεντρικά ξενοδοχεία της Αθήνας.

Ο 34χρονος ήταν φίλος της 30χρονης και μπήκε στο «κόλπο», βρίσκοντας κι αυτός «πλούσιους» πελάτες για ερωτικές συνευρέσεις επί πληρωμή, ενώ τις φωτογράφισε με τα εσώρουχά τους, αναρτώντας τις φωτογραφίες στον διαδικτυακό ιστότοπο «bourdela», μέσω του οποίου κλείστηκαν και πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον δέκα ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία του Κέντρου των Αθηνών.

Οι αστυνομικοί έχουν κατασχέσει πολλά ψηφιακά πειστήρια, ενώ ο 55χρονος κατείχε και αεροβόλο όπλο.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών/Τμήμα Εκτελέσεων Αποφάσεων και Βουλευμάτων, ενώ αναζητούνται κι άλλοι «πελάτες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ