Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Νέα στοιχεία για τη γυναικοκτονία στο Ηράκλειο, ήταν μεθυσμένος και την πυροβόλησε στο κεφάλι

Δημοσιεύθηκε

στις

Δράστης και θύμα διατηρούσαν σχέση το τελευταίο διάστημα και έμεναν μαζί σε ρετιρέ στο Ηράκλειο. Συχνοί οι καυγάδες τους, σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, που το πρωί άκουσαν πυροβολισμούς από το σπίτι στη νέα γυναικοκτονία.

Πιο αναλυτικά, ο 39χρονος σκότωσε την σύντροφό του με πυροβόλο όπλο και ειδοποίησε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί του πέρασαν χειροπέδες, ενώ αυτός τους περίμενε, εν αναμονή της άφιξης ιατροδικαστή, που αναμένεται να διαπιστώσει τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας. Η άτυχη γυναίκα ήταν έγκυος πριν από λίγους μήνες αλλά είχε χάσει το παιδί που κυοφορούσε, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ο 39χρονος Αλβανός φαίνεται ότι επέστρεψε σπίτι μεθυσμένος και ακολούθησε άγριος καυγάς με την 29χρονη Ρουμάνα σύντροφό του και κάποια στιγμή ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Ο δράστης ομολόγησε ότι έβγαλε όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι, με τον θάνατο της γυναίκας να είναι ακαριαίος.

Μετά τη γυναικοκτονία, ο 39χρονος πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και ομολόγησε την πράξη του. «Ελάτε την σκότωσα» είπε και μέσα σε λίγα λεπτά έσπευσαν στην περιοχή του Ηρακλείου περιπολικά και ασθενοφόρο, όμως η 29χρονη γυναίκα ήταν ήδη νεκρή.

Ο 39χρονος παραδόθηκε στην αστυνομία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικοί, τον βρήκαν πάνω από το άψυχο σώμα της γυναίκας.

Οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα ζευγάρι που δε φαίνεται να είχε ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας, ωστόσο ο άνδρας είχε απασχολήσει στο παρελθόν την αστυνομία, για επεισόδια και για μικροποσότητες ναρκωτικών.

Η γυναίκα βρισκόταν μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ αίμα βρέθηκε και σε ένα σεντόνι. Φορούσε τα ρούχα της και σύμφωνα με πηγές έφερε τραύμα από σφαίρα στο πλάι του κεφαλιού της, κοντά στο αυτί.

Το όπλο του εγκλήματος βρέθηκε σε τραπεζάκι μέσα στο σπίτι και μέσα είχε 3 πλήρη φυσίγγια, ενώ στο χώρο βρέθηκε και μια βολίδα.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ