Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κορινθία: O 45χρονος θέλει να πάρει τον 15χρονο γιο του από το νοσοκομείο – Νέο θρίλερ με τα άφαντα παιδιά

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τον 45χρονο παλαιοχριστιανό που ζούσε μέχρι πριν λίγες ημέρες σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία μαζί με την οικογένειά του.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση που αφορούν στα παιδιά του που παραμένουν άφαντα, στο θέμα της τηλεργασίας αλλά και στον 15χρονο γιο του που βρίσκεται στο νοσοκομείο, μίλησε ο δικηγόρος του 45ρονου.

Ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος αναφέρθηκε στη χθεσινή απόπειρα του εντολέα του να επισκεφτεί τον 15χρονο γιο του στο νοσοκομείο, όπου φιλοξενείται χωρίς προβλήματα υγείας και οι Αρχές του αρνήθηκαν. Ο ίδιος είπε πως αυτό δεν έχει βάση, καθώς «δεν του έχουν πάρει την επιμέλεια».

«Σενάρια επιστημονικής φαντασίας η αιμομιξία»

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα ακούγονται για αιμομιξία, τα χαρακτήρισε «σενάρια επιστημονική φαντασίας» και τόνισε πως, όσο αρνείται ο εντολέας του να δώσει δείγμα DNA, «ελλοχεύει ο κίνδυνος της Αστυνομίας και να περάσει αυτόφωρο».

Ο δικηγόρος αναφέρθηκε ακόμη στο θέμα της τηλεργασίας από το… λαγούμι σημειώνοντας ότι «η εργασία του είναι καθ’όλα νόμιμη».

Το θρίλερ με τη σύζυγο και τα άφαντα παιδιά

Για τη σύζυγο του παλαιοχριστιανού, η οποία έχει «εξαφανιστεί» μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά της, ο δικηγόρος σχολίασε πως, «δεν κρύβονται ακριβώς, δεν υπάρχει ένταλμα, δεν έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα» και πρόσθεσε πως, «δεν έχει βρεθεί ένας χώρος για την ασφαλή φιλοξενία των παιδιών. Το 15χρονο κρατά μία κλίνη».

Έκανε, πάντως, γνωστό πως σήμερα θα υποβάλλει αίτημα για να δει ο πατέρας το παιδί του, καθώς η εισαγγελική εντολή για το αντίθετο «είναι έωλη», σχολίασε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας πως θα ζητηθεί ο 45χρονος να πάρει το παιδί του από το νοσοκομείο.

Πάντως ο 45χρονος δεν έχει αποκαλύψει που μπορεί να βρίσκονται η γυναίκα και τα παιδιά του. Υπήρχαν πληροφορίες ότι βρίσκονται σε κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή σε κάποιο μοναστήρι, ωστόσο μέχρι στιγμής τίποτε από αυτά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Τέλος η μισθοδοσία για την τηλεργασία από το λαγούμι

Εν τω μεταξύ, ο 45χρονος μετά τις αποκαλύψεις για την τηλεργασία μέσα από το λαγούμι έρχεται αντιμέτωπος με νέους μπελάδες, καθώς φαίνεται πως θα χάσει τη δουλειά, ενώ θα πρέπει να επιστρέψει – σύμφωνα με πληροφορίες – και τους μισθούς των δύο τελευταίων μηνών του 2024.

Όπως έγινε γνωστό, ο Δήμος Ερέτριας ξεκίνησε τις διαδικασίες για την απόλυση του 45χρονου, καθώς έληξε ο χρόνος που επρόκειτο να παρουσιαστεί για πειθαρχικό έλεγχο. Έτσι, σύντομα η πορεία του στο δημόσιο θα ανήκει στο παρελθόν.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ