Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Κολωνός: Η 12χρονη έπαιζε στην πλατεία με την κόρη ενός από τους βιαστές της – Έρχονται νέες συλλήψεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Νέες συλλήψεις αναμένονται στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό.

Νέες συλλήψεις αναμένονται για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια. Ο εισαγγελέας αποφάσισε την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, την προφυλάκιση των τεσσάρων από τους πέντε συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι συνευρέθηκαν έναντι αμοιβής με την ανήλικη, την στιγμή που έρχονται στο φως νέες πληροφορίες για τα φρικιαστικά ραντεβού.

Μετά την τελευταία κατάθεση της 12χρονης, η οποία αναγνώρισε κι άλλους ως βιαστές της, αναμένονται να αυξηθούν οι συλληφθέντες. Η ανήλικη φέρεται να αναγνώρισε τα πρόσωπα από φωτογραφίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, στο στόχαστρο των Αρχών, μετά και την κατάθεση της ανήλικης, βρίσκονται:

– Ένας εργάτης

– Ένας ιδιοκτήτης καταστήματος

– Δύο ιδιωτικοί υπάλληλοι

– Ένας οδοντίατρος

Στο μεταξύ, σοκάρει η πληροφορία ότι ένας από όσους αναμένεται να συλληφθούν, έχει κόρη κοντά στην ηλικία της 12χρονης, με την οποία μάλιστα η ανήλικη συνήθιζε να παίζει μαζί στην πλατεία της περιοχής.

Άλλοι τέσσερις στη φυλακή

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν μετά την απολογία τους στην ανακρίτρια οι τέσσερις από τους πέντε νέους συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 23χρονος Πακιστανός, ο οποίος καλείται να εμφανίζεται τρεις φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του.

Υπενθυμίζεται ότι ανάμεσα στους συλληφθέντες βρίσκεται ο 65χρονος δερματολόγος, που φέρεται να έχει βιάσει το κορίτσι τουλάχιστον 3 φορές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ