Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ηράκλειο Αττικής: Ισχυρή έκρηξη σε καφετέρια – Υλικές ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής σε καφετέρια στο Ηράκλειο Αττικής, καταστρέφοντάς την ολοσχερώς και προκαλώντας υλικές ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, άγνωστοι τοποθέτησαν, πιθανότατα, δυναμίτη στην καφετέρια στην οδό Ηρακλείου 468 σε συμβολή με την Πλαταιών, τα εγκαίνια της οποίας μάλιστα είχαν γίνει πριν περίπου 20 μέρες.

Οι υλικές ζημιές είναι τεράστιες, με το κτίριο να έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ ζημιές έχουν υποστεί και 5 αυτοκίνητα που βρίσκονταν πλησίον.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει αποκλείσει την περιοχή ενώ πυροτεχνουργοί της ΕΛ. ΑΣ διεξάγουν έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί αλλά και τα αίτια της έκρηξης, όπως και το υλικό που χρησιμοποιήθηκε και κατέστρεψε ολοσχερώς την επιχείρηση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει υλικό από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν άτομο λίγο πριν την έκρηξη να τοποθετεί ένα σακίδιο στην είσοδο του καταστήματος, ωστόσο σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στο Open, ο εκρηκτικός μηχανισμός πρέπει να είχε τοποθετηθεί στο εσωτερικό της καφετέρειας.

Οι ιδιοκτήτες της καφετέριας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό δήλωσαν πως είναι αθλητές και δεν έχουν σχέση με τη νύχτα. “Τι να πω. Είναι 20 ημερών επιχείρηση. Είμαστε Αθλητές. Δεν έχουμε σχέση με τη νύχτα“.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ