Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Δολοφονική επίθεση στον ΗΣΑΠ: Η «μολότοφ» οπαδών σε βαγόνι γεμάτο κόσμο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ένα (όχι πρωτοφανές αλλά) εγκληματικό και δολοφονικό περιστατικό σημειώθηκε μετά από αγώνα στην Αθήνα, αυτή τη φορά το βράδυ της Μ. Τετάρτης 12 Απριλίου στον σταθμό του ΗΣΑΠ Ν. Ιωνία.

Για ακόμα μία φορά, μετά από κάποιον αγώνα, επιβάτες του ΗΣΑΠ κινδύνευσαν σε συγκεκριμένους σταθμούς που «διασταυρώνονται» αρκετά συχνά οπαδοί του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ.

Αυτή τη φορά, το «μενού» δεν είχε μόνο υβριστικά συνθήματα ή φωνές στη μέση των βαγονιών και των σταθμών αλλά είχε και… φλόγες, μετά από ρίψη εύφλεκτου αντικειμένου μέσα σε βαγόνι, όπου προφανώς εκτός από οπαδούς είχε και κόσμο που επέστρεφε από τη δουλειά του, τη βόλτα του, την εκκλησία ή οπουδήποτε αλλού που θα μπορούσε να βρίσκεται το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

Την ώρα λοιπόν που ο συρμός πλησίαζε τη στάση της Ν. Ιωνίας, κάποιοι νεαροί απευθύνθηκαν προς κάποιους άλλους που βρίσκονταν κοντά στο σταθμό βρίζοντας την αντίπαλη ομάδα (αμφότερες οι πλευρές). Τότε, ο ένας εκ των «οπαδών» ομάδας που βρίσκονταν εκτός του συρμού… αποφάσισε να εκσφενδονίσει εντός του (γεμάτου κόσμο) βαγονιού ένα εύφλεκτο αντικείμενο προκαλώντας πανικό.

Μπορεί να μην τραυματίστηκε κάποιος, ωστόσο οι φλόγες «έγλειψαν» τουλάχιστον τρεις επιβάτες, οι οποίοι στην ταραχή τους θα μπορούσαν να είχαν τραυματιστεί ή και να είχαν καεί, ιδιαίτερα σε περίπτωση που το αντικείμενο χτυπούσε εξαρχής πάνω σε κάποιον εξ’ αυτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ