Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Νέες πληροφορίες για την σύλληψη του 20χρονου – Προσπαθούσε να βγει από τη χώρα με ομάδα μεταναστών

Δημοσιεύθηκε

στις

Συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας στο Περιστέρι, που εξαφανίστηκε το ίδιο βράδυ και καταζητούνταν από τις αρχές.

Τον βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας που βρέθηκε ημίγυμνη και χτυπημένη στο σπίτι της στο Περιστέρι από τη μητέρα και την αδερφή της συνέλαβε η ΕΛΑΣ.

Την ανακοίνωση της σύλληψης του φερόμενου ως δράστη της τελευταίας γυναικοκτονίας που έχει συνταράξει την χώρα έκανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως σημείωσε σε ανάρτησή του, ο άνδρας πλέον βρίσκεται πλέον στην ασφάλεια και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 20χρονος πακιστανικής καταγωγής αναμένεται να φτάσει στα δικαστήρια στις 12 το μεσημέρι, ενώ συνελήφθη στην προσπάθειά του να περάσει τα σύνορα και να διαφύγει στο εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο 20χρονος εντοπίστηκε στη Βόρεια Μακεδονία σε έλεγχο για παράτυπους μετανάστες και συνελήφθη.

Σημειώνεται πως ο άνδρας διατηρούσε σχέση με την 17χρονη Νικολέτα, ωστόσο τον τελευταίο καιρό, η 17χρονη ήθελε να χωρίσουν κάτι που είχε δηλώσει στον 21χρονο – ο οποίος της είχε στείλει με τη σειρά του δεκάδες απειλητικά μηνύματα.

Αυτά τα απειλητικά μηνύματα προέκυψαν από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου της 17χρονης στην οποία προχώρησαν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Πώς οργανώθηκε η επιχείρηση για την σύλληψη

Όπως προκύπτει, οι αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις του 20χρονου – καθώς κρίθηκε εξαρχής ύποπτος – βάσει των οποίων είχε κατευθυνθεί στη Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις κεντρικής Ευρώπης.

Οι Αστυνομικές Αρχές της Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν και οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων, εντοπίστηκε τελικώς σε ομάδα παράτυπων μεταναστών στη Βόρεια Μακεδονία και διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαια δολοφονίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ