Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Βούλα: Με πάνω από 150 χλμ. έτρεχε το ΙΧ που επέβαιναν δύο 19χρονοι – Δυστύχημα με δύο νεκρούς και στην Ομόνοια

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους δύο 19χρονα παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, το βράδυ της Τρίτης στην λεωφόρο Καραμανλή στη Βούλα.

Το δυστύχημα οφείλεται στην υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα στο οποίο επέβαιναν, όπως  καταλήγουν οι αστυνομικοί της τροχαίας που ερευνούν τις συνθήκες της τραγωδίας.

Κατά τις πρώτες εκτιμήσεις, μάλιστα, το αυτοκίνητο στο οποίο εκτός από τα δύο 19χρονα θύματα, επέβαιναν άλλα δύο νεαρά άτομα που τραυματίστηκαν, είχε αναπτύξει ταχύτητα μεγαλύτερη των 150χλμ./ώρα. Το όχημα με τους νεαρούς έγινε μια άμορφη μάζα σιδερικών.

Σύμφωνα με την τροχαία, το αυτοκίνητο στο ύψος της συμβολής της λεωφόρου Καραμανλή με τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε διαδοχικά σε διαχωριστική νησίδα, δένδρο και κολόνα φωτισμού.

Δύο νεκροί και στην Ομόνοια

Λίγες ώρες μετά την τραγωδία στη Βούλα, μια δεύτερη παρόμοια τραγωδία εκτυλίχθηκε στην περιοχή της Ομόνοιας, όταν μια μοτοσικλέτα με δύο αναβάτες εξετράπη της πορείας της στη συμβολή της οδού Πατησίων με την Πανεπιστημίου στο κέντρο της Αθήνας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ