Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Βιασμός στα Σεπόλια: Η 12χρονη «καίει» τον Μίχο και αθωώνει τη μητέρα της

Δημοσιεύθηκε

στις

Η μητέρα της 12χρονης από τα Σεπόλια επιμένει στην αθωότητά της ένα μήνα μετά την προφυλάκισή της. Το παιδί έχει κληθεί να καταθέσει τουλάχιστον τρεις φορές και βγάζει εκτός κάδρου τη μητέρα της.

Εκτός κάδρου ευθυνών για τους βιασμούς και τη μαστροπεία στα Σεπόλια βάζει η 12χρονη τη μητέρας της, σύμφωνα με όσα υποστήριξε το ανήλικο κορίτσι στην τελευταία του κατάθεση.

Μέχρι στιγμής δέκα άτομα έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση. Ταυτόχρονα αρκετοί έχουν μπει στο μικροσκόπιο των αρχών. Ομως για τη 12χρονη η μητέρα της είναι άδικα στη φυλακή και όσα φέρεται να λέει το παιδί στους παιδοψυχολόγους του Ανηλίκων είναι χαρακτηριστικά. Οι καταθέσεις της 12χρονης σύμφωνα με το STAR:

Όπως φαίνεται, η ανήλικη υποστήριξε για μια ακόμα φορά ότι η μητέρα της είναι αθώα και πως πίσω από το αρρωστημένο δίκτυο παιδοβιαστών βρίσκεται μόνο ο 53χρονος Ηλίας Μίχος.

Ερώτηση: Σε αυτά τα δύο κινητά που χρησιμοποιούσες η μαμά είχε πρόσβαση;
12χρονη: Τα έβλεπε…Έβλεπε με ποιους μιλάω… αλλά εγώ διέγραφα τα μηνύματα
Ερώτηση: Είναι κινητά δηλαδή τα οποία είχανε κωδικό; Η μαμά σου τον γνώριζε;
12χρονη: Όχι η μαμά μου δε γνώριζε τον κωδικό.
Ερώτηση: Είχε τύχει ας πούμε να σου προσφέρει κάποιος χρήματα και να τα δώσεις στη μαμά;

12χρονη: Ναι, μου είπαν «να δώσεις αυτά στη μαμά σου»
Ερώτηση: Ποιος;
12χρονη: Γνωστοί που ξέρουν πολλά χρόνια τη μαμά
Ερώτηση: Για ποιο λόγο μπορεί να σου έδιναν αυτά τα χρήματα;
12χρονη: Επειδή ήξεραν ότι ήμασταν 8 παιδιά και την ήξεραν τη μαμά μου χρόνια και της έδιναν

«Η μητέρα της 12χρονης δε γνωρίζει ούτε για τις φωτογραφίες ούτε ότι ο Ηλίας Μίχος πήγαινε το παιδί με διάφορους. Η μητέρα ζητά τα παιδιά της, θέλει να τα δει, περιμένει να γίνει δεκτή η αίτηση αποφυλάκισης. Δε βγαίνει από το κελί της. Η μητέρα μας έχει πει να στείλουμε εξώδικα και να κάνουμε μηνύσεις σε όσους διαδίδουν ότι είχε ερωτική σχέση με τον Μίχο. Αρνείται ότι είχε ερωτική σχέση» λέει η Ασπασία Ταραχοπούλου, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.

Κολωνός: «Καίει» τον Ηλία Μίχο και αθωώνει τη μητέρα η 12χρονη

Για τα ύποπτα εμβάσματα που σύμφωνα με το κατηγορητήριο «έκαψαν» τη μητέρα, η 12χρονη φέρεται να την αθωώνει:

12χρονη: Δεν έβλεπε η μητέρα μου τα εμβάσματα. Γιατί πάντα είχε ένα σταθερό ποσό, είχε μόνο 25 λεπτά μέσα. Και πάντα προσπαθούσαμε να αφήσουμε 25 λεπτά.
Ερώτηση: Εκεί λοιπόν έμπαιναν κάποια χρήματα. Ποιος καθοδηγούσε να μπουν τα χρήματα σε αυτόν τον λογαριασμό;
12χρονη: Ο Ηλίας.
Ερώτηση: Και μετά ποιος σήκωνε αυτά τα χρήματα;
12χρονη: Όταν δεν μπορούσε αυτός (σ.σ. ο Ηλίας Μίχος) πήγαινα εγώ.
Ερώτηση: Υπήρχαν φορές που ο Μίχος είχε χρησιμοποιήσει την κάρτα της μαμάς;
12χρονη: Ναι

Σε κακή κατάσταση το ανήλικο κορίτσι

Όπως σημείωσε η δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης, Ασπασία Ταραχοπούλου, το ανήλικο θύμα του κυκλώματος των παιδοβιαστών είναι σε εξαιρετικά άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Κλαίει συνεχώς, ζητάει τη μητέρα της. Υφίσταται μια βασανιστική διαδικασία με τις συνεχείς καταθέσεις, καθώς δεν μπορεί να ξαναζεί την κακοποίηση που υπέστη» τόνισε.

Μάλιστα, η κυρία Ταραχοπούλου υποστήριξε ότι η υπόθεση δεν φαίνεται να κλείνει με τη 12χρονη. «Αν αληθεύουν τα περί Airbnb και οίκων ανοχής εκτιμώ ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν πέσει θύματα» συμπλήρωσε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ