Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Αυτή την ώρα η κηδεία του συγκυβερνήτη του F-4 – Κατερίνα Σακελλαροπούλου, Κυριάκος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας παρόντες

Δημοσιεύθηκε

στις

Στον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Τριπόλεως συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον υποσμηναγό Μάριο-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην πτώση του μοιραίου Phantom ανοιχτά της Ανδραβίδας τη Δευτέρα (30/1).

Ηδη από το πρωί έξω από την εκκλησία βρίσκεται άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ δεκάδες είναι τα στεφάνια που έχουν σταλεί. Στην εξόδιο ακολουθία βρίσκονται η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, έφτασε το ναό κρατώντας στο χέρι της ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Η οικογένεια του Μιχαήλ Μάριου Τουρούτσικα έφτασε από νωρίς στην εκκλησία. Τραγική φιγούρα η μητέρα του υποσμηναγού, που υποβασταζόταν από τον πατέρα του.

Στις 9:40 έφτασαν στην εκκλησία οι συγγενείς του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, καθώς και πολλοί συνάδελφοί του άτυχου υποσμηναγού.

Περιμετρικά του ναού έχουν τοποθετηθεί στεφάνια από λευκά λουλούδια, στολισμένα με μπλε και λευκέ κορδέλες στα χρώματα της ελληνικής σημαίας.

Στην εκκλησία έφτασαν και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος Θεμιστοκλής Μπουρολιάς.

Όταν το φέρετρο με τη σορό του υποσμηναγού έφτασε στο ναό, όλος ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα, ενώ άρχισε να φωνάζει: «Αθάνατος»!, με τον πατέρα του, να φωνάζει: «Παιδί μου»!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ