Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικό Θέμα

Αττική Οδός: Κλείνει η έξοδος 10 -Δείτε πότε και για ποιες ώρες

Δημοσιεύθηκε

στις

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει η έξοδος της Λεωφόρου Κύμης (έξοδος 10) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 28/07/2023 έως τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου 29/07/2023.

Η Αττική Οδός, με ανακοίνωσή της, ενημερώνει τους οδηγούς για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην έξοδο Κύμης.

Κλειστή λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης του οδοστρώματος θα παραμείνει η έξοδος της Λεωφόρου Κύμης (έξοδος 10) στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο από τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής 28/07/2023 έως τις 6:00 το πρωί του Σαββάτου 29/07/2023.

Κατά τη διάρκεια του εν λόγω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν τις εξόδους της Λεωφόρου Ηρακλείου (έξοδος 9) ή της Λεωφόρου Κηφισίας (έξοδος 11).

Για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν κατά τμήματα στην Αττική Οδό στο πλαίσιο των εργασιών βαριάς συντήρησης, υπενθυμίζεται ότι υπάρχει συνεχής ενημέρωση στην εταιρική ιστοσελίδα (www.aodos.gr) και στο Twitter (@aodostraffic).

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων, παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας κατά τις διελεύσεις τους από τα εν λόγω τμήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ