Ελάτε στην παρέα μας

Ηρακλείου Αττικής

Σκούπα σε οικόπεδο-χωματερή (photos+video)

Δημοσιεύθηκε

στις


Άλλη  μια επέμβαση καθαρισμού σε οικόπεδο επί της Λεωφόρου Ηρακλείου και της οδού Ζεφύρου έκανε συνεργείο του Δήμου Ηρακλείου Αττικής το πρωί της Τετάρτης.  Ο συγκεκριμένος χώρος, όπως έχουμε καταδείξει και σε παλαιότερα φωτορεπορτάζ, έχει μετατραπεί σε χωματερή λόγω της συσσώρευσης σκουπιδιών και άλλων υλικών αλλά και εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων και για αυτό το λόγο υπάρχουν παράπονα και διαμαρτυρίες περιοίκων εδώ και χρόνια.

Η επιχείρηση έγινε έπειτα από αυτοψία της Διεύθυνσης Υγιεινής, και αφού είχε προηγηθεί αίτημα του Δήμου, παρουσία δικαστικού λειτουργού αλλά και αστυνομικής δύναμης με επικεφαλής τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου Αττικής, κ. Χρήστο Βρέττας. Αφού τοποθετήθηκαν κώνοι επί της Λ. Ηρακλείου

Οι εργάτες του Δήμου μπήκαν μέσα στο χώρο και με τη βοήθεια ειδικού γερανοφόρου οχήματος απομάκρυναν τα διάσπαρτα σκουπίδια που υπήρχαν εκεί. Μετά από λίγο ήρθε και ο ιδιοκτήτης του ακινήτου που διαμαρτυρήθηκε για την επέμβαση. Αξίζει να αναφερθεί πως ανάλογες επεμβάσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν αλλά το οικόπεδο μετά από λίγο γεμίζει και πάλι με σκουπίδια. Θυμίζουμε ακόμα πως εκεί υπάρχει και πολεοδομική εκκρεμότητα καθώς μέρος του οικοπέδου προβλέπεται να γίνει δρόμος.
Πάντως θα ακολουθήσει και μεταφορά των οχημάτων που βρίσκονται μέσα στο οικόπεδο σε χώρο του Δήμου.

Παρόντες ήταν ακόμα ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος του Δήμου κ. Πασχάλης Γονατάς, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Γιάννης Κεσκινίδης (πρώην Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος) και υπηρεσιακοί παράγοντες του Δήμου.

Δείτε και τα ακόλουθα video από την επιχείρηση εδώ:

http://www.youtube.com/watch?v=w_DJVjTfEyM

http://www.youtube.com/watch?v=it22iBZw_NM

http://www.youtube.com/watch?v=hvfNLON6K9I

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ