Ελάτε στην παρέα μας

Κεντρικά Θέματα

Εκτέλεσαν εν ψυχρώ δύο μέλη της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο Αττικής

Δημοσιεύθηκε

στις

Το περιστατικό συνέβη έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής επί της Λ. Ηρακλείου 426. Σύμφωνα με πληροφορίες εμφανίστηκε μια μηχανή μεγάλου κυβισμού η οποία στάθμευσε έξω από γνωστό super market, επί της Λεωφόρου Ηρακλείου, λίγα μέτρα κάτω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Ο συνεπιβάτης κατέβηκε από τη μηχανή κατευθύνθηκε πεζός προς τους νεαρούς που βρίσκονταν στην είσοδο των γραφείων του κόμματος εξαπολύοντας πυρά με πιστόλι τύπου Zastava από πολύ κοντινή απόσταση. Αποτέλεσμα ήταν να πέσουν νεκροί δύο νεαροί, o Γιώργος Φουντούλης 27 ετών και ο Μανώλης Καπελώνης 22 ετών, και ένας ακόμη o 29χρονος Αλέξανδρος Γέροντας, είναι σοβαρά τραυματίας ο οποίος μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό. 
Αμέσως ο δράστης καβάλησε τη μηχανή και τράπηκαν σε φυγή. Ολόκληρη η περιοχή αποκλείστηκε από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Θυμίζουμε εδώ πως πριν λίγες εβδομάδες είχε διοργανωθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας οργανώσεων και φορέων με βασικό σύνθημα το κλείσιμο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο χωρίς όμως να υπάρξουν παρατράγουδα. Ο Βουλευτής της Χρυσής Αυγής κ. Παναγιώταρος μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ είπε πως υπήρχαν απειλές κατά των γραφείων της οργάνωσης και για αυτό το λόγο το κόμμα είχε ζητήσει τις ώρες λειτουργίας τους να υπάρχει παρουσα αστυνομική δύναμη.

ΣΥΝΕΧHΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Λουλούδια και κεριά στη μνήμη των νεκρών

Ανακοίνωση Χρυσής Αυγής για την διπλή δολοφονία στο Ν. Ηράκλειο

 

Δηλώσεις για τη δολοφονική επίθεση στα γραφεία της Χρυσής Αυγής

 

Ανακοίνωση του ΚΚΕ για τη δολοφονική επίθεση στο Ν. Ηράκλειο

 

ΠΑΣΟΚ: “Στη βία αντιτάσσεται η δημοκρατία”

 

ΣΥΡΙΖΑ: “Δημιουργείται κλίμα αποσταθεροποίησης”

 

Καταδίκη από ΔΗΜΑΡ

 

Επίθεση της Χρυσής Αυγής στον Νίκο Δένδια

 

Η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει την άγρια δολοφονία

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ