Ελάτε στην παρέα μας

ΚΕΔΕ

Τον Γ. Πατούλη βράβευσε η Ομοσπονδία των Ελληνοαμερικανικών οργανώσεων στο Σικάγο Ηνωμένων Πολιτειών

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στις ΗΠΑ, με αφορμή τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ, Γ. Πατούλης, βραβεύθηκε χθες το βράδυ από την Ομοσπονδία των Ελληνοαμερικανικών οργανώσεων στο Σικάγο Ηνωμένων Πολιτειών, ως ένδειξη αναγνώρισης, τόσο για το ανθρωπιστικό και κοινωνικό του έργο στα χρόνια της κρίσης, όσο και για τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει για τη διεθνή εξωστρέφεια της Ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ και του ΙΣΑ Γ. Πατούλης ευχαρίστησε τα μέλη της Ελληνικής κοινότητας για τη βράβευση και επισήμανε ότι η συγκίνηση και η περηφάνια είναι διπλή όταν η αναγνώριση έρχεται από την Ελληνική ομογένεια όπου, όπως ανέφερε, η “καρδιά” της Ελλάδας χτυπά πιο δυνατά.

Ο Γ. Πατούλης συνεχάρη και τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνοαμερικανικών Οργανώσεων Ιλινόις, Κ. Χανιωτάκη για το έργο του και την προσφορά του στην Ελλάδα και στους Έλληνες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία πολλών πολιτικών προσωπικοτήτων Ελληνοαμερικανικής καταγωγής, όπως η Υπουργός Οικονομικών Ιλινόις Μαρία Παππά, ο βουλευτής από την περιφέρεια του Μέριλαντ Γιάννης Σαρμπάνης, η Ελληνίδα Πρόξενος Πολυξένη Πετροπούλου κ.α.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ