Ελάτε στην παρέα μας

ΚΕΔΕ

Συνάντηση του Προέδρου της ΚΕΔΕ με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Π. Λαφαζάνη για τον «Κλεισθένη Ι»

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Π. Λαφαζάνη συναντήθηκε ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γ. Πατούλης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επαφών που έχει ξεκινήσει η ΚΕΔΕ προκειμένου να ενημερώσει τα κόμματα για τις προτάσεις και τις θέσεις της Αυτοδιοίκησης επί του νομοσχεδίου του Υπ. Εσωτερικών για τη διοικητική μεταρρύθμιση «Κλεισθένης Ι».

Στη συνάντηση συμμετείχε το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας και μέλος του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ Ν. Σακούτης, καθώς και ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΔΕ Β. Πάνου.

Κατά τη συνάντηση ο Γ. Πατούλης κατέθεσε στον κ. Λαφαζάνη φάκελο στον οποίο περιέχονταν οι θέσεις, οι προτάσεις και οι μελέτες που έχουν εκπονηθεί από την ΚΕΔΕ σχετικά με τη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, εδώ και δυο χρόνια περίπου συμμετέχει με υπευθυνότητα και τεκμηριωμένες θέσεις στο δημόσιο διάλογο για την αλλαγή του Καλλικράτη και τη μεταρρύθμιση του Κράτους.

Από την πλευρά του, ο Π. Λαφαζάνης δήλωσε μεταξύ άλλων ότι το νομοσχέδιο, όχι μόνο δεν επιλύει βασικά προβλήματα της Τ.Α, αλλά η ψήφισή του θα επιφέρει νέα βαρύτατα πλήγματα στη λειτουργία των Ο.Τ.Α., και κυρίως στη ζωή των πολιτών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ