Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

ΚΕΔΕ – LIFE: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος εξωτερικού συνεργάτη

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΚΕΔΕ απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε εξειδικευμένο επιστήμονα για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για τη θέση εξωτερικού συνεργάτη.

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η κάλυψη μέρους των υποχρεώσεων που έχει αναλάβει η ΚΕΔΕ, ως εταίρος του έργου «LIFE-IP AdaptInGR -LIFE17 IPC/GR/000006», όπως αυτές απορρέουν από τη σχετική Σύμβαση Επιχορήγησης (Grant Agreement, LIFE17 IPC/GR/000006 LIFE-IP AdaptInGR) και το από 27/3/2019 Συμφωνητικό Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της ΚΕΔΕ. LIFE-IP AdaptInGR – LIFE17 IPC/GR/000006 4 To έργο έχει διάρκεια 8 έτη (1/1/2019 έως 31/12/2026) και υλοποιείται σε 4 φάσεις δύο ετών διάρκειας έκαστη.

Στοιχεία θέσης

  • Κωδικός Θέσης: LIFE AdaptInGr-SS
  • Τίτλος Θέσης: Supporting Staff
  • Συνολική Αμοιβή (ευρώ): 33.750 Ευρώ, συμπεριλαμβανομένων κρατήσεων και ΦΠΑ.
  • Η λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι: 23-11-2020, και ώρα 12.00.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα LIFE της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Πράσινο Ταμείο και ιδίους πόρους. Η σύμβαση μίσθωσης έργου θα είναι ορισμένης χρονικής διάρκειας: από την ημερομηνία υπογραφής της από τους συμβαλλομένους έως τη λήξη της δεύτερης φάσης του έργου, ήτοι την 31/12/2022. Η σύμβαση δύναται να ανανεώνεται για κάθε νέα φάση του έργου αυτού, μέχρι τη λήξη αυτού, χωρίς τη διενέργεια νέας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και χωρίς καμία δέσμευση εκ των προτέρων για την ΚΕΔΕ.

Το αντικείμενο της σύμβασης συνδέεται αποκλειστικά με τις ανάγκες του έργου LIFE «LIFE-IP AdaptInGR -LIFE17 IPC/GR/000006» και δεν καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες της ΚΕΔΕ.

Η παρούσα διαδικασία πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου δεν είναι διαγωνιστική και συνεπώς η επιλογή αντισυμβαλλόμενων έχει τον χαρακτήρα αποδοχής πρότασης και όχι «πρόσληψης».

 

 

Η ΚΕΔΕ διατηρεί το δικαίωμα διακοπής της σύμβασης μίσθωσης έργου καθ’ όλη τη διάρκεια της εφόσον ο/η αντισυμβαλλόμενος/ή εκτελεί πλημμελώς το έργο που του/της έχει ανατεθεί ή το έργο για το οποίο απασχολείται απενταχθεί από το Πρόγραμμα LIFE.

Σημειώνεται πως η συνολική αμοιβή μίσθωσης έργου αντιστοιχεί στο έργο που θα υλοποιηθεί από τον επιλεχθέντα/α υποψήφιο/α από την υπογραφή της «σύμβασης μίσθωσης έργου» έως την ολοκλήρωση της δεύτερης φάσης του έργου «LIFE-IP AdaptInGR -LIFE17 IPC/GR/000006», ήτοι στις 31/12/2022. Στη συνολική αμοιβή συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α και οποιεσδήποτε επιπλέον νόμιμες εισφορές και κρατήσεις προκύψουν (συμπεριλαμβανομένων τυχόν εισφορών εργοδότη στην περίπτωση που ο επιλεχθείς/α υποψήφιος/α επιλέξει να ενταχθεί στις διατάξεις του άρθρου 39, παρ. 9 του Ν. 4387/2016

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ