Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Το Ε.Ε.Α. στο πλευρό του κλάδου των Γυμναστηρίων

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πειραιά, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, έδωσε το “παρών” στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποίησαν σε αίθουσα του Ε.Ε.Α., ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων και ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Γυμναστηρίων Αττικής.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε και η κοπή της πίτας των των συλλογικών οργάνων των γυμναστηρίων.

“Η σημερινή εκδήλωση και η παραχώρηση του χώρου είναι μία ακόμα έμπρακτη απόδειξη ότι το Ε.Ε.Α. είναι δίπλα σας”, σημείωσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου, χαιρετίζοντας την εκδήλωση, ενώ αναφέρθηκε και στην προσφορά τεχνολογικού εξοπλισμού στον ΣΙΓΑ αλλά και στη δωρεάν παροχή προγράμματος διαχείρισης μελών CRM για το σωματείο.

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου υπογράμμισε ότι το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών είναι ο πιο πιστός σύμμαχος της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, σταθερά στο πλευρό των μελών του και στηρίζοντας κάθε δράση που ενισχύει και προάγει την υγιή επιχειρηματικότητα.

Ανταποδοτικές υπηρεσίες για την ανάπτυξη του επιχειρείν

Απόδειξη, όπως τόνισε, οι περισσότερες από 40 ανταποδοτικές υπηρεσίες προς τα μέλη του που στοχεύουν στην ανάπτυξη του επιχειρείν, μέσω της διευκόλυνσης στην ψηφιακή σας μετάβαση, της ενημέρωσης για χρηματοδοτικά προγράμματα που βρίσκονται σε εξέλιξη, της διοργάνωσης ενημερωτικών ημερίδων, της επίλυσης αποριών σχετικά με νομικά, ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα κ.ά..

Στην εκδήλωση παρέστη επίσης, από το Ε.Ε.Α., και απηύθυνε χαιρετισμό ο Αντιπρόεδρος, κ. Νίκος Γρέντζελος.

Παρευρέθηκαν ακόμη, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Οικονόμου και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ , Παύλος Χρηστίδης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ