Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

Πωλητές και αγοραστές συνδέονται ψηφιακά στο Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε

στις

Με το σύνθημα «Μένουμε σπίτι…γιατί έρχεται σπίτι» ο Δήμος Ηλιούπολης επισημαίνει την χρησιμότητα της «κατ’οίκον παράδοσης» προϊόντων, στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με το δεύτερο lockdown και τα κλειστά καταστήματα.

Ήδη από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα έχει εγγραφεί στον online κατάλογο, σημαντικός αριθμός καταστημάτων της Ηλιούπολης με στόχο την διασύνδεση των τοπικών καταστημάτων με τους δημότες, για την εξυπηρέτηση τους.

Ο Δήμος Ηλιούπολης αναλαμβάνει την πρωτοβουλία να συνδέσει ψηφιακά πωλητή και αγοραστή, ώστε και να ενισχυθεί η τοπική αγορά και να εξυπηρετηθεί ο πολίτης, μένοντας ασφαλής στο σπίτι.

Στον νέο ανανεωμένο «online» κατάλογο, θα αναγράφονται οι επιχειρήσεις, που επιθυμούν και μπορούν να εξυπηρετούν τους κατοίκους της Ηλιούπολης με όλα τα στοιχεία επικοινωνίας, τη δραστηριότητα και τα προϊόντα τους.

Ο ενδιαφερόμενος πολίτης δεν έχει παρά να αναζητήσει στον παρακάτω σύνδεσμο την επιχείρηση, που διαθέτει τα προϊόντα που χρειάζεται και να επικοινωνήσει απευθείας τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά:  https://bit.ly/erxetai-spiti-katalogos

Ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας, αρκεί να συμπληρώσει τη φόρμα που θα βρει εδώ:  https://bit.ly/aitisi-gia-epixeirimaties

Αναζητείστε τον online κατάλογο στην:
– Facebook σελίδα Γιώργος Χατζηδάκης – Δήμαρχος Ηλιούπολης
– Facebook σελίδα του Δήμου Ηλιούπολης Δήμος Ηλιούπολης
– Ιστοσελίδα του Δήμου Ηλιούπολης www.ilioupoli.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ