Ελάτε στην παρέα μας

Ειδήσεις

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. σε εκδήλωση του Ελληνο-φινλανδικού Επιμελητηρίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, παρέστη και απηύθυνε χαιρετισμό σε ημερίδα του Ελληνο-φινλανδικού Επιμελητηρίου με θέμα: “Το ενεργειακό μέλλον της Ελλάδας και της Ευρώπης”. Η εκδήλωση την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 στα γραφεία του Ε.Ε.Α. τα οποία παραχωρήθηκαν για αυτό τον σκοπό με απόφαση της Διοίκησης του.

Κατά την τοποθέτησή του ο, κ. Χατζηθεοδοσίου εστίασε στη στήριξη που παρέχει το Ε.Ε.Α. στις επιχειρήσεις-μέλη του και γενικότερα στην επιχειρηματική κοινότητα, ενώ τόνισε και την σημαντική συμβολή των διμερών επιμελητηρίων στην τόνωση της επιχειρηματικότητας και στην αναζήτηση επενδυτικών ευκαιριών. “Ποιος είναι ο σκοπός ενός διμερούς επιμελητηρίου; Όποιος είναι και ο δικός μας. Να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να εκσυγχρονιστούν”, σημείωσε μεταξύ άλλων ο κ. Χατζηθεοδοσίου, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη προώθησης επιχειρηματικότητας, καθώς αυτή είναι που παράγει πλούτο, ο οποίος μέσω της φορολογίας βοηθά στη συνέχεια να στηριχθούν και άλλες πολιτικές. όπως είναι οι κοινωνικές ή η ενίσχυση της άμυνας.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α. αναφέρθηκε στις δράσεις του Ε.Ε.Α. δίνοντας έμφαση στις 42 ανταποδοτικές υπηρεσίες που παρέχει στις επιχειρήσεις-μέλη του, κάτι που οι ίδιες το αναγνωρίζουν στην πράξη, όπως είπε.

“Σε κάθε δράση και έργο σας θα είμαστε δίπλα σας”

“Σε κάθε δράση και έργο σας εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Όποια στήριξη θέλετε θα την έχετε από την πλευρά μας”, είπε απευθυνόμενος προς τα μέλη της διοίκησης του Ελληνο-φινλανδικού επιμελητηρίου, εξηγώντας ότι οι υπηρεσίες του Ε.Ε.Α. απευθύνονται και σε επιχειρήσεις που δεν είναι μέλη του, φέρνοντας ως παράδειγμα τη λειτουργία του πρώτου Κέντρου Ψυχικής Υγείας του επιμελητηρίου.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ