Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

ΞΗΡΟΚΑΡΠΑΔΙΚΟ “ΙΟΡΔΑΝΗΣ”: Ένας αιώνας με ποιότητα και απίστευτες γεύσεις

Δημοσιεύθηκε

στις

Για όσους ξέρουν από ποιότητα, γεύση και καλούς ξηρούς καρπούς σίγουρα γνωρίζουν το Ιορδάνη και αυτοί είναι πάρα πολλοί.Αξίζει να θυμηθούμε την Ιστορία, όπου σαν παλιά καλή ελληνική ταινία με πρωταγωνιστή το Γιώργο Γουναρίδη, τον προπάππου, που το 1922 ήρθε από το Ικόνιο της Μικράς Ασίας στην Αθήνα και σε ένα μαγαζάκι 18 τετραγωνικών στη Νέα Ιωνία, άρχισε να ψήνει και να πουλά ξηρούς καρπούς. Η αγάπη της οικογένειας Γουναρίδη για τη δουλειά, η κοινωνικότητα του παππού Ιορδάνη, οι εξαιρετικές πρώτες ύλες αλλά και το καβούρδισμα, που μέχρι σήμερα γίνεται στο εργαστήριο της επιχείρησης, έκαναν το μαγαζί πολύ γρήγορα γνωστό σε όλη την πόλη. Σήμερα η ποιότητα παραμένει αδιαπραγμάτευτη με ξηρούς καρπούς από τους καλύτερους που θα βρείτε στην Αθήνα ίσως και ευρύτερα.
Όμως να μην ξεχάσουμε ότι υπάρχει ποικιλία παραδοσιακών γλυκών και φυσικά, ο εκλεκτός φρεσκοκομμένος ελληνικός καφές, ιδιαίτερα από το άρωμα και τη φρεσκάδα του, αλλά και περισσότερα είδη καφέ από κάθε γωνιά της γης θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις.
Μετά τον καφέ δεν θα μείνουν απαρατήρητες οι ιδιαίτερες συνθέσεις με ξηρούς καρπούς, αποξηραμένα φρούτα, ποτά ή ζαχαρώδη, που προσαρμόζονται ανάλογα με τις προτιμήσεις, για να καλύψουν κάθε είδους εκδήλωση.
Η επιχείρηση σήμερα λειτουργεί υπό το βλέμμα της 4ης γενιάς, που βασικός της στόχος παραμένει η καλή ποιότητα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να τονίσουμε ότι υπάρχει πιστοποιητικό ποιότητας, για το εργαστήριο iso 2200:2005.
Στη Λεωφόρο Ηρακλείου 230 στη Νέα Ιωνία αξίζει μια επίσκεψη, ώστε να επιβεβαιώσετε την πρότασή μας και θα με θυμηθείτε.

Continue Reading
Κάντε κλικ για να σχολιάσετε

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ