Ελάτε στην παρέα μας

Επιχειρήσεις

ΕΥΔΑΠ: Εργασίες αποκατάστασης και καθαρισμού στα Γλυκά Νέρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΕΥΔΑΠ, στο πλαίσιο του έργου κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου στον Δήμο Παιανίας και των δεσμεύσεών της, πραγματοποίησε εργασίες καθαρισμού στην περιοχή των Γλυκών Νερών.

Συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου, συνεργεία της ΕΥΔΑΠ βρέθηκαν στην περιοχή και προχώρησαν στην αποκομιδή μπαζών, αποκαθιστώντας μέρος της λειτουργικότητας των δρόμων. Από τις εργασίες συνελέγησαν και απομακρύνθηκαν συνολικά 257 τόνοι, που βρίσκονταν διάσπαρτα σε 15 σημεία, τα οποία και μεταφέρθηκαν σε Μονάδα Συστήματος Εναλλακτικής Διαχείρισης Αποβλήτων Εκσκαφών και Κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ).

Η ΕΥΔΑΠ, στην προσπάθεια να επιταχύνει την ομαλοποίηση της καθημερινότητας των πολιτών, προγραμματίζει περαιτέρω ενέργειες καθαρισμού του οδικού δικτύου της περιοχής των Γλυκών Νερών, οι οποίες περιλαμβάνουν το σκούπισμα και πλύσιμο των οδών με μηχανοκίνητα οχήματα.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνέπειας, η ΕΥΔΑΠ θα συνεχίσει τις θετικές παρεμβάσεις της, βάζοντας τη δημόσια ασφάλεια και υγεία των πολιτών στην κορυφή των προτεραιοτήτων της.

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ