Ελάτε στην παρέα μας

Δήμοι Αττικής γενικά

ΕΒΕΑ 2020: Βραβεία σε καινοτόμες επιχειρήσεις απένειμε ο Γ. Πατούλης [Εικόνες]

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην τελετή απονομής των βραβείων ΕΒΕΑ 2020 που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, ο οποίος απένειμε βραβεία σε νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις.

Τα βραβεία που απονέμονται για δέκατη ένατη φορά, δόθηκαν σε 12 επιχειρήσεις και επιχειρηματίες που, για άλλη μία χρονιά, στήριξαν την εθνική οικονομία, την απασχόληση και την κοινωνία με την επιχειρηματική τους δράση.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών Κ. Μίχαλος, ο οποίος επισήμανε μεταξύ άλλων ότι η υγιής επιχειρηματικότητα μπορεί και πρέπει να γίνει η κινητήριος δύναμη στην προσπάθεια της πατρίδας μας να αλλάξει σελίδα μετά την κρίση.

 

Με αφορμή την εκδήλωση απονομής των βραβείων ο κ. Πατούλης σε δηλώσεις του τόνισε σχετικά : «Στο επίκεντρο των πολιτικών μας, ως Περιφέρεια Αττικής, είναι η δρομολόγηση δράσεων και παρεμβάσεων που θα έχουν ως στόχο την έμπρακτη στήριξη του ελληνικού επιχειρείν και τη διεύρυνση των θέσεων εργασίας. Προτεραιότητα μας είναι η διαμόρφωση ενός μοντέλου επιχειρηματικότητας το οποίο θα βασίζεται στην ενίσχυση της συμμετοχής των πολιτών προκειμένου να εκφραστούν οι πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας της Αττικής. Αναμφισβήτητα, έμφαση πρέπει να δοθεί στη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και στην επιχειρηματικότητα των νέων, αξιοποιώντας και χρηματοδοτικά εργαλεία από την Ευρώπη».

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ά. Γεωργιάδης, ο οποίος απένειμε τα βραβεία μαζί με τον κ. Πατούλη, ο υπουργός Οικονομικών Χ. Σταϊκούρας, ο νέος αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Γ. Κουμουτσάκος, η πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Όλ. Κεφαλογιάννη, ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Ν. Παππάς ως εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής Μ.
Κατρίνης ως εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, οι Αντιπεριφερειάρχες Γ. Δημόπουλος και Λ.
Κεφαλογιάννη, ο Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Η. Αποστολόπουλος, η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος Μ. Αγγελοπούλου, ο Επίσκοπος Ευρίπου Χρυσόστομος ως εκπρόσωπος της Εκκλησίας, καθώς και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρηματικών φορέων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ